JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MLADOST BREND BATUŠINCA

Batušinac: I ako su novjlije jesenji deo prvenstva završili su na visokoj četvrtoj poziciji na tabeli Zona centar sa čak 24 osvojena boda,  sa dobrim izgledima da taj položaj zadrže ili poboljšaju do kraja , jer je reč o ambicioznoj ekipi koja redno radi i za svaki tim je tvrd orah za ovaj tim.

Sa pripremama za prolećni deo prvenstva pod voćstvom šefa struke Milana Jovanovića počelose  6 februara  na igralištu u Batušincu. Prozivci su prisustvovali i predsednik kluba Igor Jovanović  sekretar  Stefan Dinić i kompletna uprava kluba. Igrače je pozdravio predsednik kluba i poželeo im uspešne pripreme. Da proteknu u najboljem redu, da nema povređenih i da svi spremno dočekaju prolećni deo.

Klub interesano nije niko pojačao niti je pa neko napustio ostala je kompletna ekipa iz jesejeg dla prvenstva, što govori o homogemosti i odličnoj organizaciji unutar kluba za šta su najveći „krivci“ rukovodstvo klubana čelu sa predsednikom Igorom Jovanovićem. Na raspolaganju imaju 25 igrača i svi podjednako konurišu za sastav prvog tima. Kompletne pripreme obaviće se tu u Batušincu na njihovom terenu.

Velike zasluge za ovako dobar plasman i dobru organizaciju unutar kluba pored predsednika kluba zahvalnost ima i lokalna samouprava u Merošeni na čelu sa predsednikom opštine Merošina Sašom Jovanovićem koji itekako imaju razumevanje za sport u ovoj opštini, posebno za fudbal, još kad je ovako organizovan klub.

Da bi što spremnije dočekali prolećni deo i trener Milan Jovanović što bolje iskristalisao tim zakazane su i četiri kontrolne utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print