JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ORLJANE VREDNO SE PRIPREMA ZA PROLEĆE

Orljane: Pod dirigentskom palicom šefa  struke Srđana Stefanovića fudbaleri FK Orljna članovi Zona centar sa pripremamaza prolećni deo prvenstva počeli su 6 februara. Vredno se pripremaju na svom igralištu u Orljanu za prolećni deo prvenstva. Prozivku je izvršio šef struke a prozivci je prisustvovao i predsednik kluba Ivan Stojanović koji je igračima i strućnom štabu poželeo uspešne pripreme da proteknu u dobrom raspoloženju i da svi igrači zdravi i orni dočekaju početak prolećnog dela prvenstva, gde im je cilj da  sačuvaju stus ranga u kome se takmiče.

Klub su napustičli Darko Živković(OFK Sinđelić ), Slađan Stankvić ( Naša krila 1926 –Belotinac). Dok su novajlije Petar JovanovićDarko Spasić, i Nikola Jovanović, što bi se moglo reći u neku ruku miran zimski prelazni rok u Orljanu.

Odigrali su i prvu priajteljsku utakmcu savladali su Mlaodost iz batušinca sa 1:0, predstoji još nekoliko kontrolnih utakmica do početka prvenstva, kako bi šef struke Stefanović izabrao najboli tim za proleće.Sledeće utakmice idu ovim redom: 13 februara u 14 h. Orljane – Mladost (Batušinac), 20 februara: u  14 hMladost(Č)- Orljane, 6 marata u 14 h generalna proba pred početak prvenstva Orljane- Pukovac.

Šef  struke na proleće moći će da se osloni na sledeće igrače: Petar Jovanović, Nenad Zdravković, Danijel Cvetković, Uroš Jovanović, Darko Dimitrijević, Miloš Simić, Milivoje petković, Darko Spasić, Stefan Stanković, Mihalo Milutinović, Nikola Stojanović, Dušan Milošević, Milutin Simonović, Nemanja Nikolić, Milan Ivanović, Vladimir Dekić, Veljko Milenković.

Mi u ime nja čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije  JUGSPORT.NET želimo im uspešne pripreme da spremni i zdravi dočekaju prvenstvo i da ostavre svoj cilj a to je da ostanu i dalje članovi ranga u kome se takmiče.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print