JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

U Bošnjacu podale na ravne časti

Bošnjace: Gledalaca 250. Sudija: Petar Vukadinović (Niš) 8. Stelci: Mitrović u 33 za Jedinstvo, Perić u 7 za Pukovac. Žuti kartoni: Mirković (Jedinstvo), Stošić, P. Stojanović, Smiljković, Mišić (Pukovac). Crveni kartoni: Stošić u 90 min, Z. Stanković u 86 min (oba drugi žuti karton, Jedinstvo), Jovanović u 76 min. (drugi žuti ) za Pukovac.

FK JEDINSTVO: Danić 7, Cakić 7, M. Kostić 7, M. Stanković 7 (Stošić-), Dinić 7, Mitrović 7,5, Mirković 65 , Marković 6,5 Stoiljković 7, Z. Stanković 7, Kostadinović 6,5 (Nikolić-).

PUKOVAC: Stošić 7, P. Stojanović 7, V. Stojanović 7, Smiljković 7, Trajković 7, Jovanović 6, Mijlković 6 (Jović-), Mišić 6, Perić 7, M. Stojanović 6,5 (Petrović-), Ristić 6 (Ranđelović ).

Komšijski derbi završen je identičnim rezultatom kao i poslednji put kad su Pukovčani gostovali u Bošnjacu. Dobri vremenski uslovi za igru, podela na ravne časti. Slađa polovina odlazi u Pukovac.

Samo što su krenuli sa centra domaći su imali idelanu priliku da povedu preko Markovića kada je izbio sam pred golmana Stošića. Već u 7 minutu, hladan tuš za pristalice domačina. Posle kornera sa desne strane, Perić je bio najsnalažljiviiji pred gol Bošnjačana i matirao Danića.

U 33. minutu usledilo je poravnjanje rezultata, strelac za domaće je najbolji pojedinac na utakmici Mitrović koji je posle centar šuta sa leve strane Markovića poslao lotu u nebranjeni deo mreže golmana Stošića.

U drugom delu utakmice nije bilo golova. Domaćin je imao više od igre, gosti su se umešno branili i uspeli da ostanu neporaženi na gostovanju u Bošnjacu. Bošnjačanima predstoji dva gostovanja u Boljevcu i Mrštanu za redom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print