JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Smena trenera u Jedinstvu iz Bošnjaca

Poslednji visoki porazi fudbalera Jedinstva iz Bošnjaca u duelu sa liderom na tabeli Trajalom iz Kruševca, kao da je prelio „čašu žuči“ nezadovoljstva u redovima Srpskoligaša iz Bošnjaca. Loši rezultati ovog proleća, gde su svi u klubu očekivali daleko više, po svoj prilici se „prelomilo“ na šefa struke Srđana Kocića.

Pravilo važi da kada brod tone, prvi ko strada to je kormlilar. Tako je ovog puta dužnosti razrešen šef struke Srđan Kocić. Umesto njega imenovan je Dejan Stojković, po rečima ljudi u klubu, trener sa fudbalskim iskustvom koji je radio u GFK Dubočici, kao i duži vremenski period u Kini.

„Na ovakav potez smo se odlučili, kažu u Upravi kluba, da i pored toga što smo u gornjem delu tabele, ne dođemo u situaciji da se borimo za opstanak. Predstoji nam utakmica ovog vikenda sa Pukovcem, kome gori pod nogama, potom imamo dva teška gostovanja protiv Rtnja u Boljevcu, potom Moravac – Orionu u Mrštanu.“

„Zahvaljujemo se Srđanu Kociću na dosadašnjem radu, nemamo nikavih primedi na njegov rad. Za ovakav potez smo se odlučili da bi osvežili tim sa novim trenerom, igrače ne možemo da menjamo, to je to što imamo ovog proleća. Smatramo da će ekipa da se „podigne“ moralno i da ćemo ponovo beležiti dobre rezultate i ovog proleća kao dosada.“

Poželimo Upravi kluba i igračima dobru igru u subotu sa ekipom FK Pukovca i osvajanje nova tri boda, kako bi se pokazalo da je potez bio pravovremen i na mestu, jer bolje je po onoj staroj izreci „bolje sprečiti nego lečiti“ i da se tako prvenstvo uspešno privede kraju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print