JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

“SKUTERI” POBEDNICI TUNIRA “LEBANE 2023”

Lebane: Spustena je zavesa na 46 za redom Vidovdanski turnir u malom fudbalu “Lebane 2023” n akome je pobednik ekipa Vlada invest skuteri koj aje bila bolja od FK Jedinstvo iz Bošnjaca posle izvođenje penala, pa je Bošnjačanima pripalo drugo mesto. Treće mesto osvojila je ekipa Eleven-Đenić iz Bojnika koja je bila bolja od ekipe Ristić Kop. Što se tiče nagrada pobedniku je pripalo 150.000 hiljada, poraženom 80.000

, trećeplasiranom 30.000 dinara. U kategoriji Veterana pobednik je Solidarnost iz Leskovaca kome je pripala novčana nagrada od 15.000 dinara. Svim ekipama od kategorije petlića doseniora pripale su medalje , pehari koje je uručio predsednik Sportskog saveza opštine Lebane Dragan Cvetković. Odigrane sui i utakmice finala u kategoriji petlića, mlađih i starijih pionira gde su takođe progalešni najbolji golman i najvolji igrač turnira. U kategoriji seniora za igrača turnira proglašen je Petar Marjanović iz pobedničke ekipe Vlada invest skuter, dok je najbolji golman iz poražene FK Jedisntva Petar Nikolić.

 

REZULTATI FINALNIH UTAKMICA:

SENIORI:

Za prvo mesto na turniru: Vlada invest skuteri- FK Jedinstvo 1:1 , posle izvođenje penala 3:2 .

Za treće mesto na turniru: Eleven -Đenić- Ristić Kop 3:1

 

PETLIĆI:

Solidarnost – Radan 8:3

 

MLAĐI PIONIRI:

Radan – Mona 1:3

 

STARIJI PIONIRI:

Pusta reka(Bojnik)- Monako Siti 3:0

 

VETERANI:

Solidarnost – Lebane 6:4

 

FINALNA UTAKMICA SENIORA:

 

VLADA INVESTSKUTERI- FK JEDINSTVO 1:1(3:2)

Lebane: Teren za male sportove. Gledalaca 2,500 , Sudiski par: Igor Stanojević- Zoran Krivokapić. Strelci: Stefanović u 26 za Vlada invest skuteri, Kocić u 8 min. Za FK Jedinstvo. Strelci iz penala: Stefanović, Spasić, Nastić za Vlada invest skuteri, Radenković i Kostić za FK Jedinstvo.

 

VLADA INVEST SKUTERI: Veličković Stefanović, Bojat, marjanović, Stojadinović, Vukadinović, Petrović, Stanojević, Nastić, Spasić, Strahinjić, Cvetanović.

FK JEDINSTVO: Nikolić, Ilić, Colić, Gligorijević, pančić, Pešić, Stevanović, Marković, N. Stanković, Kostić, RadenkovićKocić.

 

UTAKMICA ZA III MESTO:

 

 

ELEVEN -ĐENIĆ- RISTIĆ KOP 3:1( 1:1)

Lebane: Gledalaca 2.500, Sudiski par: Zoran Krivokapić- Igor Stanojević. Strelci: Milan Đenić u 7, Stojanović u 36, Danijel Stanišić u 38 za Eleven, Veličković u 12 za Ristić Kop.

ELEVEN: Đikić, A. Stanković, Milan Đenić, Danilo Stanišić, Danijel Stanišić, Stojanović, Petrović, Ivković, S. Stanković, Stojčić, Miloš Đenić

 

RISTIĆ KOP: Mitrović, Ristić, Stojković, N. Ristić Veličković, Jovanović, marjanović, Spasić, Stevanović, Stefanović, Kostić, Jović.

 

ž

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print