POLUFINALE ZA FUTSAL SLADOKUSCE

FINALE: VLADA INVEST SKUTERI-FK JEDINSTVO

 

Lebane: Podsvetlošću reflektora pred prepune tribine i oko samog terena oko 2.000 ljubitelja futsala okupilo se da odgleda na terenu za male sportove u Lebane polufinalne utakmice gde su videli kvalitetne utakmice i uživali u potezima igrača na terenu. U prvoj utakmici sastali su se Vlada invveset skuteri i Ristić-Kop u kojoj su pobedili Leskovčani sa dva gola razlike i bili su prvi finaliste Vidovdanskog 46 po redu turnira.

U drugoj utakmici snage su odmerili FK Jedinstvo iz Bošnjaca i Eleven iz Bojnika gde je viđena kvalitetna utakmica sa puno dinamike i borbenosti do samog kraja. Trijunfovali su FK Jedinstvo takođe sa dva gola razlike i tako je bio poznat finalni par a to su Vlada invest skuteri- FK Jedinstvo(Bošnjace ) koji će se boriti za pobednički pehar i ostale nagrade . Očekuje se pravo finale dve naj kvalitetnije ekipe na turniru u kojoj će biti prave borbe lepih poteza i neizvesnost do samog kraja.

 

VLADA INVEST SKUTERI- RISTIĆ KOP 4:2 ( 3:0)

 

Lebane. Teren za male sportove. Gledalaca 2.000. Sudiski par: Igor Stanojević(Lebane) – Zoran Krivokapić ( Bošnjace). Strelci: Nastić u 3, 39, Stefanović u 10, Stojadinović u 15 minutu za Vlada inveset skuteri, Ivanović u 29, Kostić u 37 za Ristić Kop.

VLADA INVEST SKUTERI: Veličković, Stefanović, Bojat,Marjanović, Stojadinović , Vukadinović, Petrović Stanojević, Nastić, Spasić Satrahinjić, Cvetanović.

 

RISTIĆ KOP: Mitrović, Ristić, Stojković, N. Ristić, Veličković, Jovanović, marjanović, Spasić, Stevanović, Stefanović, Kostić, Jović

 

FK JEDINSTVO-BOŠNJACE- ELEVEN -BOJNIK 3:1 ( 1.1)

Lebane: Teren za male sportove, Gledalaca 2.000. Sudiski par: Zoran Krivokapić(Bošnjace)- Igor Stanojević(Lebane).Strelci: Pešić u 7, N. Stanković u 24 i 36 min. Za Jedinstvo, Đenić u 4 min. Za Eleven.

FK JEDINSTVO: Nikolić, Ilić, Colić, Gligorijević, Rančić, Pešić, Stevanović, Marković, Stanković, Kocić, Radenković, Kostić.

ELEVEN: Đikić, A. Stanković, Milan Đenić, Danilo Stanišić, Danijel Stanišić, Stojanović, Petrović, Ivković, S. Stanković, Stojčić, Miloš Đenić.

 

RASPORED ZA FINALE 11 JULA 2023 god.

 

PETLIĆI:

17,40 h: Solidarnost – Radan 1

 

MLAĐI PIONIRI:

18,30 h: Radan 1- Mona

 

STARIJI PIONIRI:

19,20h: Pusta reka- Monako siti

 

VETERANI:

20,00h: Lebane- Solidarnost

 

SENIORI:

21,00h: Utakimca za III mseso

Eleven-Bojnik – Ristić Kop

 

FINALNA UTAKMICA

22,00: Vlada invest skuter-Leskovac – FK Jedinstvo-Bošnjace

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net