JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VUČICE” UPALILE MOTORE

Vučje: U subotu 08.07. 2023 sa početkom u 11 h održan je prošireni sastanak UO ŽGK Vučice kome su prisustvovali pored roditelja , fudbalerke, i članovi UO i predsednik MZ Vučja profesor Zoran Nikolić .

Predsednik kluba Vladimir Ranđelović pozdravio je sve prisutne , podneo izveštaj za period mart-jul , poželeo puno sreće, i uspeha u radu kako članovima UO kluba predsedniku MZ Vučja tako i fudbalerkama.

Predsednik MZ Vučja Zoran Nikolić se zahvalio na pozivu. Rekao je da je čast i zadovoljstvo da danas bude u ovoj uspešnoj sportskoj porodici i rekao da stoji za sve na usluzi kluba 24 časa. Posebno je podržao inicijativu da se nagrade najbolji đaci u klubu a to su: Maja Pešić 2008 god. prosek ocena 5, Nađa Tasić 2009 god. Prosek ocena 5, Milica Mitić 2013 prosek ocena 5

.

S obzirom da ovaj sastanak upriličen u čast početka priprema za narednu takmičarsku sezonu izašli smo na teren , gde su nas spremne za trenig očekivale fudbalerke. Kako to i dolikuje fudbalerke je pozdravio predsednik MZ Vučja poželeo im puno zdravlja , dobrih rezultata i poželeo da sezona bude uspešna rekao je predsednik kluba Vladimir Ranđšelović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print