JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROKUPČANI SE SLADILI TROJKOM

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

OFK TOPLIČANIN – OFK BRZI BROD 3:1(1:1)

 

Preokuplje: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Ćirić ( pirot) 7. Strelci: D. Stojković u 6(KU), L. Paunović u 50, L. Burgić u 90 min.Stamneković u 27(KU) za OFK Brzi Brod Žuti kartoni: A. Stamenković, L. Burgić ( OFK Topličanin), N. Dimitrijević ( OFK Brzi Brod).

 

OFK TOPLIČANIN: A. Ilić7, Lazarević 6,5 (D. Marković 7), A. Stamenković 7, Kostadinović6,5, Božović 7, V. Stanković7,5 (J. Jovanović -), I. Kaličanin 7,5, L. Burgić 8,(Usković-), Jovanović 7, (Dragićević -), D. Stojković 7,5, L. Paunović 8..

 

OFK BRZI BROD: Stefanović 6, Pekić 6,5, Veličković 6, Dinić 6,5, Stamenković 7, Arsić 6,5, Stojanović 6, Tošić6, Damnjanović6,(KOstić 6) Krstić 5,5, Vulić 5,5 (J. Jovanović 6),

Igrač utakmice: Luka Paunović

Zaslužena pobeda domaćina ma da tako nije izgledalo u prvom delu igre u kojoj su se gosti dostojno suprostavili domaćinu i n aodmor se otišlo sa po jedan pogodak na obe strane. Već u 6 minutu domaći iz kaznenog udarca prvi doalze u voćstvo i činio se da će do odlska na odmor postići još neki pogodak, jer su propustili nekoliko izglednih prilika. Gosti su u 27 minutu takođe iz kaznenog udarca kojeg j eizveo Stamneković poravnali rezultat i što nij emoglo iz igre viđena su dva pogotka iz kaznenih udarca koji su opravdano dosuđeni.

U drugom delu domaćin je sa još dva pogotka overio vrednu pobedu. Najpre je Luka Paunović u 50 po drugi put na utakmici doveo u voćstvo domaćina , da bi tačku na zalsuženu pobedu stavio najbolji pojedinac mladi Burgić pre samog isteka vremena u poslednjem minutu.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili