JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VREDNA POBEDA SEDLARČANA

ZONA ZAPAD

 

MLADI BORAC – BLAGOTIN 3:0( 1:0)

 

Sedlare: Gledalaca 200. Sudija: Miloš Buljančević ( Ćuprija) 8. Strelci: Slađan Nikodijević u 43, Milić u 58, Saša Nikodijević u 81 min.Žuti kartoni: Stašić, Todorović ( Mladi Borac), Tavrić, Marković Simović Mađarac( Blagotin).

 

MLADI BORAC: Milić 7,Branković7, Stašić 7 (M. Ilić-); Todorović 7 Saša Nikodijević 7,5, Slađan Nikodijević 7,5, Milić 7,5,(J. Jovanović -), Tošić 7, Marinković 7, Radojević 7, Đokić 7

 

BLAGOTIN: Mitić 6, Milojević6, Obradović6, Minaković 6, Tavrić 6, Vasiljuević 5,5, (Milošević-); Marković 6,Stanojković6, Simović 6, Mađarac6, Miladinović6 (Marković -)

 

Igrač utakmice: Slađan Nikodijević

Novajlija u ligi se ne šali n asvom terenu ređa pobede i tako je sve bliži opstanku u društvu Zonaša. Ovog puta su bili bolji od ekipe Blagotin iz Pojne koje su kući ispratili sa tri gola u mreži. U prvom delu viđen je samo jedan pogodak i to u samom finišu u 43 minutu strelac je Slađan Nikodijević. U drugom delu utakmice još dva pogotka u mreži Mitića. Najpre je prednost udvostručio Milić u 58 minutu igre, , da bi u samom finišu uitakmice tačku na visoku i vrednu pobedu stavio svojim trećim golom za svoj tim imenjak strelca prvog pogotka Saša Nikodijević.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print