JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Održana Konferencija za štanpu i merenje spektakl sutra uveče

Lebane:    U prostorijama Doma kulture u Lebanu danas je održana Konfrenercija za štanpu u oči sutrašnjeg bokserskog spektakla koji će se održati na trgu u Lebanu. Svi već najavljeni bokseri i bokserke su se pojavili na merenju i biće dobrih borbi a sve to će prenosti Arena – 3 od 20 časova iz Lebana.Oni su se ujedno i predstavli medijskoj javnosti.

Konferenciju za štanpu ostvorio je predsednik Skupštine opštine Lebane Boban Pejić joji je pozdravio predsedavajuće  Konferencije predsednika opštine Lebane Ivana Bogdanovića,

predsednika BK Radana Darka Stankovića  i jednog od učenika ove revije, kao i Ljubišu Ignjatovića-Čupu iz Beograda i predsednika kluba ČIP koji je u mnogo pomogoa oko  organizacije ove revije koja se po prvi put održava u Lebanu i predsednika Sportskog sveza Lebana  Dragana Cvetkovića.

Predsednik BK Radan Darko Stanković je kretako rekao: Zahvalio bih se pre svega predsedniku opštine  Lebane Ivanu Bogdanoviću na razumevanju. Ja sam Lebnačanin i želim da mojim građanima podarim jedan odličan bokserski spektaklč, gde sam i j sam učenik tog programa.

Boksovao sam van Lebana za mnoge klubove al ja sam Lebančanin i ova revija zato nosi naziv  „Za svoj grad“ i podarujem je mojim građanima gde upravo sada i živim i vodim jedan uspešan bokserski klub gde imamo siaset talenata, o kojim će se u skorije vreme čuti.

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović je poželo svim učesnicima revije dobrodošliu u Lebanu  i istakao da Lebane sve više izdvaja sredstva za sport u ovoj sredini.

Ova bokserska revija Interncionalnog kartekra se po prvi put dešava u Lebanu  ali se nadam da će postati tradicionalna i još kvalitetnija  narednih godina i sa još većim brojem učesnika.Nadam se da će se ovi učesnici koji su prvi put došli u Leban eponeti dobre utiske o nama i preporućiti svojim kolegama da i oni dođu i uvere se u gostoprimstvo naše.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print