JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Na korak do trofeja

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Dušan Marek (Leskovac) 8. Strelici: Stoipljković u 20, Stojanović u 35 (KU), Mitrović u 55, Kostić u 69 minutu za FK Jedinstvo. M. Stojanović u 44 (KU) i 89 minutu za GFK Dubočicu. Žuti katoni: Stojanović 8 Jedinstvo), Marjanović, Danijel Stanišić, Kostić- Milutinović

FK JEDINSTVO: Mišić 7, Đorđević 7 ( Milošević-), Kostić 7,5, M. Stanković 7,5, Dinić 8, Arsić 7, Mitrović 8, Stoiljković 7 ( Mirković 7), Marković 7, M. Stojanović 7 ( Kostadinović 7), Z, Stanković 7,5.

GFK DUBOČICA: Z. Stojanović 6, Danijel Stanišić 7, Marjanović 6, Stamaneković 6 ( Marković -), Vukojević 6 ( Marinković -), Grujić 6, M. Stojanović 7,5,Stoiljković 6, M. Stanković 6, Kostić – Milutinović 7, Veličković 6 ( Kostić-).

Igrač utakmice: Nenad Mitrović

Zasluženi plasman Srpskoligaša iz Bošnjaca u duelu sa novopečenim Srpsloligašem GFK Dubočicom u finale Kupa Jablanićkog okruga, gde ih u subotu od 17, 30 na gradskom stadionu u Leskovcu očekuje duel sa dojučerašnjim Srpskoligašem Morac – Orionom iz Mrštana. Sve počelo u korist domaćina koji je prvi na utakimci došao u voćstvo od 1:0 u 20 minutu igre. Strelac je bio sve bolji Stoiljković posle odličnog centar šura sa desne strane Marka Stankovića.

Prednost je udvostučena u 35 minutu igre iz opravdano dosuđenog kazenog udarca. Posle igranja rukom Marjanovića u svom kaznenom prostoru, siguran sa bele tačke bio je iskusnio Milivoje Stojanović. U finišu prvog dela igre, još jedan penal ovog puta za goste iz Leskovca. Milivoje Stojanović je u svom kaznenom prostoru oborio Danijela Stanišića, odlični sudija Marek je pokazao na „ kreč“. Siguran izvođač bio je M. Stojanović, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu još bolja igra domaića, koja je rezultarala najpre pogotkom najboljeg pojedinca na utakici Nenada Mitrovića u 55 minutu igre. Na 4:1 povisio je iz slobdnog udarca Kostić uz obilatu pomoć golmana Z. Stojanovića. U poslednjim minutima igre poraz je ublažio svojim drugim pogtkom na utakmci M. Stojanović. Što je ipak bilo premalo da se postigne nešto više od časnog poraza, gde je domaćin u svim elemtima fudbalske igre nadvisio Leskovčane.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print