„ANĐELI“ PAKLENO SE PRIPREMAJU

Vranje: Fudbaleri FK Nebeski Anđeli zvanično sa pripremama za jesenji deo prvenstva u Zona jug počeli su još 13 jula. Prozivci su pored 20 igrača prisutvovali i izvršili prozivku predsednik kluba Novica Petrović i ostali članovi Upavnog odbora, kao  i šef struke Branimir Stošić koji je izneo plan priprema za jesenji deo prvenstva. Od fudbalera niko nije najavio odlzak iz kluba svi su ostali na okupu, dok su novajlije u klubu Aleksandar Vasiljković iz Mineralca i Milan Ristić iz Dinamo iz Vranja. Pripreme teku po planu i odvijaju se na igralištu u Vrnju u kasaraini „1300 kaplara“ gde ima idelani uslovi za rad.

Već od naredne nedelje se kreće sa pripremnim utakmicama kako bi se što spremnije dočekao start prvenstva koji počinje 13/14 avgusta. Prvi susret je u Vinarcu sa novjlijom u ligi Mladost 1959 , zatim Moravom iz Vladičinog Hana, Mineralcem iz Vrnjske banje, Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja., što će biti dovoljno da se tim uigra i trener Stošić odlući za najbolji sastav tima.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net