OSLONAC NA SOPSTVENI KADAR

Bojnik: Pod dirigentskom palicom trenerskog tandema Dejan Cenić-Boban Nikolić fudbaleri Puste reke iz Bojnika članovi Zona jug, koji su prvenstvo završili u samom vrhu tabele na visokoj trećoj poziciji na tabeli , marljivo se još od 4 jula pripremaju na svom stadionu kraj Puste reke,  i pune akaomulatore u prkos velikoj vrućini koja trenutno vlada,  za jesenji deo prvenstva , gde im je cilj isti naći se u samom vrhu tabele, bez nekih posebnih ambicijama o osvajanju prvog mesta.

Što se tiče pripremnih utakmica zasad su zakazali odigravanje sa novim zonašem Mladosti iz Vinarca, Plantažom iz Donjeg Stopanja, i OFK Kosanicom iz Kuršumilije, možda će biti još jedna ili dve ro starta prvenstva 13 avgusta. Klub je jedinu napsutio Miloš Đenić koji je prestao da se aktivno više bavi fudbalom, dok su novajlije povratnici u redove Bojničana golman Bogdan Aleksić, Vlada Jović i Filip Azirović, koji su upravo ponikli u Pustoj reci i branili boje  drugih klubova.

O proteklom pripremnom periodu predsednik kluba Predrag Vidojević kaže: I pored toga što je velika temeperatura, igrači sve treninge podnose sa lakoćom jer upravo počinjemo sa njih što kasnije, po hladovini i lakše je tako nego po najvećoj vrućini. Uslove za rad imamo o tome nebi trebalo trošiti reči.

Jer  lokalna samouprava u Bojniku na čelu sa predsednikom Nebojšom Nenadovićem su nam stvorili sve uslove za normalan rad i na nama je da im se odužimo dobrim igrama i pobedama. Cilj nam je kao i svake tako i ove godine sam vrh tabele, ma da ne gajimo neke posebne ambicije za plasman u viši rang takmičenja, jer nam je tim joiš uvek mlad i nedorastao za viši stepen takmičenja, gde su klubovi organizovani i mnogo kvaitetniji.

Zona je nama po meri, tu se podjednako nosimo sa svim timovima i kad bude tim sazreo za veća dela, onda ćemo istaknuti sami  kandidaturu za osvajanje prvog mesta bio je na kraju jasan predsednik Vidojević, koji je i još uvek aktivan igrač, pomaže ekipi onoliko koliko može, zasada je to mnogo, jer se igra Bojničana još uvek zasniva na sredini terena njegovim potezima.

V: STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net