JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – RADNIČKI (S) 1 : 0 (0 : 0)

Knjaževac, Stadion: Gradski  SUDIJA: Aleksandar Vukadinović (Niš) 7, Strelac: Stojadinović u 71 min. KU (Timočanin) Žuti kartoni: Stojadinović (Timočanin), Ilić, Šćepanović, Sujić i S. Stojanović.

TIMOČANIN: Nakić 7, Milojković 7, Kojić 7,5 S. Stojanović 7 (od 38 min. Stojadinović 7,5), Slavković 7,5 Anđelković 7, Nikolić 7,5 Dragićević 7,5 (od 90 min. Minić -), Zlatković 7,5 (od 79 min. Milošević -), Baltić 7, M. Stojanović 7,5

RADNIČKI: Trifunović 7, Šćepanović 6,5 Ignjatović 6,5 Aćimović 6,5 (od 88 min. Džolić -) Sujić 7, Šapić 7, Nikodijević 7, Ilić 6,5 (od 70 min. Cvetković -), I. Stojanović 6,5 Maljković 6 (od 55 min. Milovanović 6) S. Stojanović 7.

IGRAČ UTAKMICE: Dragićević Petar (Timočanin)

 

Dobra fudbalska predstava na gradskom stadionu u Knjaževcu. Radnički se predstavio kao čvrsta i organizovana ekipa. Domaći osokoljeni pobedom u Paraćinu u meč su ušli silno motivisani da ostvare novi uspeh.

Počelo je sa dve šanse Petra Dragićevića. Posebno je bila dobra druga u 19 minutu kada je u solo akciji ušao u kazneni prostor Svilajnčana ali mu je lopta malo pobegla pa je njegov šut iskosa odbranio Trifunović.

Gosti su uzvratili u 27 minutu preko kapitena Nikodijevića koji je sa ruba peterca šutirao u bliži ugao ali se pritom istakao golman domaćih Nakić odličnom intervencijom.

U 29 minutu mala bravura Baće Nikolića nakon čega je uputio centaršut na drugu stativu ali je Zlatkovićev šut glavom golman gostiju uspešno odbranio.

U 68 minutu Slavković dobro ubacuje loptu iz kornera, u skoku je bio najviši Miloš Stojanović ali njegovu prebačenu loptu na drugu stativu ne koristi Zlatković.

U 70 minutu brzonogi Zlatković solo akcijom ulazi u šesnajesterac gostiju. Usledio je nedozvoljeni start Ščepanovića i sudija Vukadinović ne razmišljajući pokazuje na penal. Siguran sa bele tačke bio je Vladimir Stojadinović poslavši loptu u jednu a Trifunovića u drugu stranu.

Do kraja utakmice vođena je velika borba. Gosti su napadali u talasima ali je odbrambeni bedem ispred gola Nakića bio neosvojiva tvrđava za napadače Radničkog.

 

 

Aca Stojanović

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print