ТИМОЧАНИН – РАДНИЧКИ (С) 1 : 0 (0 : 0)

Књажевац, Стадион: Градски  СУДИЈА: Александар Вукадиновић (Ниш) 7, Стрелац: Стојадиновић у 71 мин. КУ (Тимочанин) Жути картони: Стојадиновић (Тимочанин), Илић, Шћепановић, Сујић и С. Стојановић.

ТИМОЧАНИН: Накић 7, Милојковић 7, Којић 7,5 С. Стојановић 7 (од 38 мин. Стојадиновић 7,5), Славковић 7,5 Анђелковић 7, Николић 7,5 Драгићевић 7,5 (од 90 мин. Минић -), Златковић 7,5 (од 79 мин. Милошевић -), Балтић 7, М. Стојановић 7,5

РАДНИЧКИ: Трифуновић 7, Шћепановић 6,5 Игњатовић 6,5 Аћимовић 6,5 (од 88 мин. Џолић -) Сујић 7, Шапић 7, Никодијевић 7, Илић 6,5 (од 70 мин. Цветковић -), И. Стојановић 6,5 Маљковић 6 (од 55 мин. Миловановић 6) С. Стојановић 7.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Драгићевић Петар (Тимочанин)

 

Добра фудбалска представа на градском стадиону у Књажевцу. Раднички се представио као чврста и организована екипа. Домаћи осокољени победом у Параћину у меч су ушли силно мотивисани да остваре нови успех.

Почело је са две шансе Петра Драгићевића. Посебно је била добра друга у 19 минуту када је у соло акцији ушао у казнени простор Свилајнчана али му је лопта мало побегла па је његов шут искоса одбранио Трифуновић.

Гости су узвратили у 27 минуту преко капитена Никодијевића који је са руба петерца шутирао у ближи угао али се притом истакао голман домаћих Накић одличном интервенцијом.

У 29 минуту мала бравура Баће Николића након чега је упутио центаршут на другу стативу али је Златковићев шут главом голман гостију успешно одбранио.

У 68 минуту Славковић добро убацује лопту из корнера, у скоку је био највиши Милош Стојановић али његову пребачену лопту на другу стативу не користи Златковић.

У 70 минуту брзоноги Златковић соло акцијом улази у шеснајестерац гостију. Уследио је недозвољени старт Шчепановића и судија Вукадиновић не размишљајући показује на пенал. Сигуран са беле тачке био је Владимир Стојадиновић пославши лопту у једну а Трифуновића у другу страну.

До краја утакмице вођена је велика борба. Гости су нападали у таласима али је одбрамбени бедем испред гола Накића био неосвојива тврђава за нападаче Радничког.

 

 

Аца Стојановић

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net