JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MEDVEĐANI BROJALI DO DEVET

Lebane: Četvrtog dana Vidovdanskog turnira u malom fudbalu “Lebane 2023” odigrane su dve utakmice u kategoriji mlađih pionira i tri u kategorijiseniora, jer se ekipa Majori i drugi put nij epojavila na uutakmci pa je ekipa Šarca dobila službenim rezultatom utakmicu. Interesovanje je svakog dana sve veće i veće i tribine su večeras bili nikad punije dosada

. Što pokazuje da turnir ima kvaitet i interesovanje je svakog dana sve veće i veće.

 

U kategoriji mlađih pionira ekipa Loko Loko je visoko porazila ekipu Bošnjace, dok je Pusta reka iz Bojnika takođe visoko pobedila Monako Siti i te dve ekipe su izdominirale u mlađim kategorijama četvrtog dana.

U kategoriji seniora AMR Filipović iz Medveđe čak devet puta je pogodio protivničku mrežu i pokazao da imaju kvaitetan sastav na ovogodišnjem turniru. Jedina neizvesna utakmica bila je između ekipe Derbi iz Vlasa i Ristić Kop koja se završila pobedom Ristić Kopa minimalnim rezultatom.

Još jedna ekipa iz Bojnika ovog puta u kategoriji seniora Eleven -Đenić nadmoćna je bila čitave utakmice protiv ekipe Istvič i pitanje pobednika nije dolazilo upitanje nijednog trenutka, čak su uspeli da sedam puta zatresu mrežu protivnika i pokažu na taj način svoju superiornost.

 

REZULTATI IV DANA TURNIRA 03. JULA

MLAĐI PIONIRI:

Bošnjace- Loko Loko 1:7
Monako Siti – Pusta reka 1:8


SENIORI:

AMR Filipović- Šumski samuraji 9:1
Derbi- Ristić Kop 1.2
Eleven -Đenić – Istvić 7:1
Malori- Šarce -U takmica nije odigrana

RASPORED V DANA TURNIRA 04. JULA

MLAĐI PIONIRI

17,40 H: Radan II – Radan I

PETLIĆI:

18,15:Radan -Solidarnost

SENIRI:

19,00 H. Jedinstvo(B)- Mare i družina

20,00H: Panteri- Slaviša MIljković

21,00h: Vlada invest skuteri- Jura(Leskvac)

22,00H: Foto Cekić -Drink Šop- Denver Nuggets

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print