JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MEDIN ŠOU U STOPANJU

ZONA JUG

JEDINSTVO (GS) – PUSTA REKA 1:2 (1:1)

Gornje Stopnje: Gledalaca 350. Sudija: Mihjalo Mihajlović7. Strelci: Dejan Stefanović u 7 za Jedinstvo , Vidojević u 37 i 54 min za Pustu reku. Žuti kartoni: Aleksić, Miljković, V: Stefanović, Dimitrijević za Jedinstvo , Vidojević, Stojnaović. Arsić(Pusta reka)

JEDINSTVO (GS): Aleksić 7, D. Stojanović 6, Miljkoviž 5,5 ( Alepijević 6), V. Stefanović 7, Marinković 6,5, Novović 7, Dimitrijević 7, Trajković 6,5, Blagojević 7, Dstefanović 7,5, Stefan Stefanović 7.

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7, L. Petrović 7,5, Dinić 7, Vidojević 8,5, Miljan Stojnaović 7,5, Stojčić 7, Danijel Stanišić 7, Aleksandar Stanković 8, Arsić 7, Nemanja Jovanović 7, Stefan Stanković 7 ( Ml. Jovanović 7)

Igrač utakmice Vidojević

Komšiski derbi odigran je u izuzetno fer i korektnoj igri u kojoj su domaćini rano poveli, gosti iz Bojnika konsolidovali svoje redove i sa dva pogotka iskusnog Predraga Vidojevića otišli za Bojnik pevajući.Domaći su već u 7 minutu pole grešeke u osbrani gostiju prvi postigli pogodak, ali se Bojničani  nisu predavali. Iskusni Vidojević svoj prvi pogodak postiže u 37 minutu i sa tim rezultaom  se otišlo na zasluženi osmor  .

U drugom poluvremenu prava borba na terenu ali već u 54 minutu Vidojević po drugi put matira Aleksića i preokreće  rezultat u svoju korist, što se do kraja utamice ispostavilo da je to bio i konačan rezultat, dve kvaltetne ekipe, gde se nikad nezna pobednik bilo da se igralo u Gornjem Stopnjau ili Bojniku. I pored poraza domaći i daljs ostaju u trci za sam vrh tabele, jer j egolgeter tima Stefan Stefanović po prvi put zatajio ove jeseni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili