MORAVA POPOLAVILA ALAKINČANE

ZONA JUG

ALAKINCE –MORAVA 0:1(0:1)

Alakince: Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Mladenović (Bujnovac )5. Strelac: Aleksa Živković u 44 minutu. Žuti kartoni: Trajilivić(Alakince)  I. Krtsić, V. Kitanović, Stefan Ivanović, Živković. Crveni karton: Strahinja stanković u 85 min.

ALAKINCE: Filipović 5,5, Milovanović 5 ( Stanković 5), Manolčev 5,5, Milenković 6, Đorđević 5, Tasić 5 ( Dobrić 5,5, Milutinović 6, Trajilovićč 5,5, Ljubić 6, Petrović 6, Stošić 5,5.

MORAVA; Đukić 7, Đ. Mladenović 7, Krtsić 6 ( Stevanović 6,5), V, Kitanović 7, S. Šorđević 7, Novković 6,5, Stajić 7, Ž. Stanković 7, Stoiljković 7, Ivanović 7, Živković 8.

Igrač utakmice: Živković

Početak utakmice pripao je domaim igračima , koji već na smom početku utakmice pogađaju stativu i umalo da dođu prvi u voćstvo. Izvanrednom akcijom kojoj je prerdhodio Ivanović pronalazi Živkovića koji topovskim udracem šalj eloptu u sam gornji desni ut+gao nemoćnog  Filipovića , što je izavalo buru oduševljenja kod navijače gostiju iz Vladičinog hana. Ispostavilo se da je to bio odlučujući pogodak na utakmici koja je bila puna naboja . Trener Stanković na poluvreme povlaći lep potez u igru uvodi isusnog Bobana Stankovića koji na sredini terene smiruje igru , koja odgovara gostima i unosi mirnoću kojom su uspeli da sačuvaju minimlano stečenu prednost i zlata vredne bodove u u borbi za sam vrh tabele u ovom rangu, predvođeni mldim ali izvanredni trenerom Lubišom STankovićem koji povlači prave poteze ne na ovoj već i na sve ostale utamice.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net