LEBANČANI SE SLADILI U MRŠTANU

ZONA JUG

MORAVAC/ORION – RADAN 1:2( 0:1)

Mrštane: Gledalaca 200. Sidija: Nemanja Arsić(Lskovac 7, Strelci: N. Mladenović u 70, za Moravac /Orion, Stoiljković u 36, Nstić u 66 za Radan. Žuti kartoni: Nikolić, Blagojević(Moravac Orion), Dodić, Milan Stanković( Radan).

MORAVAC/ORION: Radovanović 6, Anđelković 6, Ristić 6, Tošić 5 ( N. Stojanovič 6 , Nikolić 6, Blagojević 6, Đokić 6, Ljubenović 6,5, Mladenović 6, Karapandzić 6 ( N. Janković 6), Đokić 6.

RADAN: Kocić 7, Dobdić 7, Stoiljković 8, Milan Stanković 7,5, Ilić 7, Cvetković 7,5, Miljan Stanković 7, Vidan Stanković 7,5, Nastić 7,5,Živković 7, Kostić 7,5.

Igrač utakmice Stoiljković

Radan je zaigrao kako treba i zasuženo pobedio minimalnim rezultatom, tako da se puleni trenera Dragana Momiroviča iskuspli za posednji poraz od Svetlosti i najavili još bolje fudblakse partije ove jeseni. Dosta povređenih i bolsesnih prmorali su Momirovića da izvrši samo jednu izmenu koliko je imao na klupi. Prvi pogodak postignut je u 36 minutu a strelac je odbranbeni igrač Stoiljković i sa tim rezulataom se otišlo na zasluženi odmor. U drugom delu igre Radan je prednost udvostručio u 66 minutu a strelac je sve bolje raspoložen za golove Perica Nastić i tako svom timu doneo vredne bodove u prodoru ka gornjem delu tabele.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net