JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Deca Medveđe ponovo u Evropi

Medveđa: Danas je predsednik opštine Medveđa dr Nebojaša Arsić  potpisao  Protokol  o saradnji sa predstavnicima  delegacije  „TV PRVA TELEVIZIJA“ odnosono  muzičkog programa  „Srbija u ritmu Evrope“ .

Predstavnici opštine Medevađa  svojim potpisom o saradnji  ponovo su  deci Medveđe dali priliku da se i iduće godine nađu  na najvećom dečijom muzičkom televiziskom  programu ovog tipa u Evropi.

„Srbija u ritmu evrope „  koja se održava i prenosi  svake godine  počev od 2008 na ovoj televiziji, nasatavlaj sa tradicijom i naredne godine. Na svečanom potpisivanju  u sastavu delegacije „Ritam Evrope“ bili su gospodin David Makević izvršni direktor „Ritma Evrope“  i direktor televiziskog programa „Srbija u ritmu Evrope“ Igor Karadarević.  Po prijemu  kod predsednika opštine u njegovom kabinetu i njihovog polsovnog dogovora medijama se prvo obratio Igor  Karadarević koji je rekao:

Vleiko mi je zadovoljstvo i čast  što imam priliku da sa svojim saradnikom se obratim i da sledeće godine u oktorbru prenosimo muzički program  „Srbija u ritmu Evrope“na kojem će se naći i deca iz Medveđe, ovog puta drugi put za redom.

Kada se od 168 opština i gradova u Srbiji  vratimo na isto mesto , znači predsednik optine dr Nebojša Arsić i cela optina Medevđa  su u nas videli kvalitetnog partnera ali i mi naravno u njima.

Dakle ovim putem potpisivanje Protokola o sadanji  Medveđa je svojoj deci obezbedila  Televizioski prenos i sledeće godine .Radićemo sa decom iz Medveđe još od januara meseca, pa sve do septembra narvno u 2021 godini. Povećali smo brigu o deci na svom televiziskom programu. Smatram da će biti  povlašćemi i biti u 23 opštine i gradova u Srbiji i sledeće godine  se pojaviti  u  ovom televiziskom programu.

Mi smo se dogovorili koja će zemlja biti (nezvanično Grčka) na kom će se jeziku  deca predstaviti, ali ćemo vam to reći tek  i otkriti u januaru mesecu iduće godine,.

Moj zadatak kao direktora  programa  jeste  možda sledeće godine  i veći  da ovaj Protokol  o saradnji bude  za našu decu Srbije za našu decu Medveđe  zvezda Danica, na kojoj ćemo se ugledati  i neka  obasja decu Medveđe koji nosi „Ritam Evrope“ i Televizija Prva.

Dece Medveđe se nećmo odreći  i predsednika opštine  dr Nebojše Arsića  i njegovoj agilnosti i saradnju koju je pokazao dosad sa nama.

Predsednik opštine Medveđa je uputio  ovom prilikom javni poziv muzički talentovanoj deci  iz Medveđe  da se prijave   za učešće   na kasting  koji će se održati  početkom januara naredne 2021 godine  u organizaciji „ Ritma Evrope“

Tako u obraćanju medijima predsednik je rekao:Kao i ove tako i naredne 2021 godine imaćeo priliku da našu decu  ponovo vidimo u  televiziskom programu  „Srbija u ritmu Evrope“ zahvaljujući našim velikim priateljima Davidu i Igoru,  koji su omogućili dai deca Medveđe  upoznaju  i nastupe na jednu od najvećih  multi medijalnih  manifestacija  vezane za njihov uzrast.

Mi u lokanoj samoupravi smo od uvek  prepoznali da su nama deca i omladina u fokusu , tako da sve što uložimo  sredstva u njih dvostruko nam se vraćaju. Mi to gledamo na jedan poseban način, da će oni na taj način da promovišu  našu opštinu  Medveđi širom ne samo Srbije  već i Evrope.

S obzirom da je ovo Evropski projekat  takođe mogu  da istaknem veliki upeh naše dece  koji su ove godine osvojili visoko šesto mesto  u konurenciji 23 opština i gradova iz čitave Srbije.

U narednoj godini očekujemo mnogo veći supeh, jer smo se dogoivorili  da ćemo pokušati da na muzičkoj  sceni  budemo najbolji  i mi im to od srca želimo.

Još jednom se zahvaljujem ljudima iz ovog multi medijalnog  muzičkog programa  koji su učinili sve  za našu desu, a mi ćemo se potruditi da postignemo taj uspeh da budemo naredne godine  najbolji.

Na kraju da istaknemo da ovaj najveći dečiji muzički  program u Srbiji podržavaju sve Anbasade iz Evrope  u Srbiji , i Evropska  Unija  a mediski progam emituje  Prva Srpska Televizija.