JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI SVE REDOM RUŠE

DRUGA REGIONALNA KOŠARKAŠKA LIGA-ISTOK

TRIJUMF –RADAN – 75:82

Niš: Hala Šivara Gledalaca 100. Sudiski par: Đ. Đorđević –N. Đorđević( Leskovac) Delegat: I. Roso (Niš). Rezultat po ćetvrtinama: 12:25, 24:15, 20:23, 19:19).

TRIJUNF: Sibinović 21, Čaušević 19, Andrić 2,Jocić 11, Radivojević 4, Trajković 9, Stanković 6,

RADAN: Zdravković 24, Stojanović 14, A. Ilić 11, M. Ilić 9, Dejanović 9, Veličković 9, Jović 3, Božić 3.

Treća za redom pobeda Lebančana i dobara najava da će biti jedni od glavnih kandidata za osvajanje prvog mesta i pored toga što su na ovoj utakmici nastupili bez dva među najbolja igrača Denića i Ivokovića, ali to nije hvlalilo da se ubeleži nova vredna pobeda na gostovanju posle Puste  reke i vrlo neugodne i nesportske ekipe BIN iz Zaječara, koje su u Bojniku nesportski podneli visok poraz, savladana je ovog puta i ekipa Trijumf iz Niša  sa 7 koševa razlike 75:82 u Nišu na gostovanju.

U prvoj četvrtini gosti su sa 13 koševa razlike i stavili  do znanja domaćinu da su došli po podede. U drugoj četvrtini domaći se bude i uzvraćaju udarac pobedom 24:15 i na poluvreme se odlazi 36: 40 u korist Lebančane. Treća četvrtina kako to u košraci biva donosi prevlagu o pobedniku. Tu četvrtinu gosti iz Lebana su rešili u svoju korist sa tri koševa razlike ( 20:23). Posednja četvrtina odigrana je miroljubljivo. Podela na ravne časti( 19:19)  ali je bilo dovoljno da Radan sačuva pobedu od 7 koševa razlike stečenu  u predhodne tri četvrine.

Sledeću utakmicu Lebančani su domaći u Bojniku na parketu prelepe hale sportova gde će u komšiskom derbiju snage odmeriti sa ekipom KK Hisar iz Leskovca, gde se očekuje kvalitetna  utakmica i nova pobeda Lebančana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print