JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Srđan Kocić ponovo kormilar

Srpskoligaš FK Jedinstvo iz Bošnjaca pod dirigentskom palicom šefa struke Srđana Kocića, koji je ponovo  od starne Uprave kluba dobio poverenje da  bude trener,  zajedno sa svojim pomoćnikom Srđanom Stojanovićem  obavili su prozivku za početak priprema, kako bi što spremnije dočekali jesenji deo prvenstva među  Srpsloligaše na istoku. Liga koja će bti možda jedna od najkvalitenijih u polsednje vreme. Čak će brojati I po prvi put 18 klubova.

Prozivci su se odazvali: Golmani  Aleksandar Danić i Petar Mišić, kao i igrači :  Predrag  Cakić, Igor Aleksov, Miloš Milošević, Nemanja Đorđević, Vladimir Stoiljković, Nikola Arsić, Zvonimir Stanković,  Milivoje Stojanović , Miloš  Marković, Igor Kostadinović, Nenad Mitrović, Nikola Mirković, Aleksandar Dinić, Marko Stanković, Milan Kostić, Nikola Petrović i Ivan Jović. Skoro svi na koej raćuna šef struke Srđan Kocić.

Prozivci su prisutvovali svi čanovi Upreve kluba, koji su dali obećanje da će stvoriti dobre uslove za rad, dok od fudbalere očekuju da im se oduže dobrim igrama. Da se ne ponovi prošlogodišnja priča.  Kada su Bošnjačani bili u gornjem delu tabele, da bi pre svega greškom admistracije došli u poziciji da se na kraju prvenstav bore da sačuvaju goli Srpskoligaški život, teku u poslednjem kolu. Cilj svih u klubu je da se ove godine nađu tu negde između petog I desetog mesta na tabeli.

O početku priprema šef struke Srđan Kocić je rekao: Prihvatio sam ponovo poziv uprave kluba, verujući pre svega u igrački kadar sa kojim raspolaže ovaj klub. Da nisam verovao sigurno se nebih ponovo prihvatio da dođem u klub. Obećavam dobar rad, da svi izvršavaju svoja naređenja kako na treninzim atako i na utakmicama. Tako  uspeh sigurno neće da izostane.  Pripreme ćemo obaviti verujem vrlo uspešno.

Ima nekih nagoveštaja od starne sponzora da se ode na desetodnevnim pripremama na  Zlatibor. Videćemo sa Upravom kluba za tu kombinaciju za neki dan.Dali je to izvodljivo ili ne jer većina ključnih igrača ima svoje ardne obaveze. Ako se ne ode na bazičnim pripremama, kompletan tok ćemo odraditi tu u Bošnjacu. Pripreme će se sastojati uobičajeno iz tri faze. Već prvi kontrolni suret smo zakazali za 21 jul sa ekipom OFK Sinđelićem u Bošnjacu. U planu smo da odigramo oko osam kontrolinih utakmica, uglavnom sa klubovima iz okruženja. U toku smo u pregovorima sa nekoliko iskusnih igrača,što se tiče pojačanja koji bi pojačali naše redove, ujedno i stvorili konkrenciju za nabolji  sastav tima. O tome ko će pojačati naše redove znaćemo za neki dan,to je posao Uprave kluba, narvno u dogovoru samnom I mojim pomoćnikom   bio je jasan Kocić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print