JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„NIŠKI ORLIĆI“ BROJALI DO SEDAM

ZONA CENTAR

OFK SINĐELIĆ – SVRLJIG 7:1 ( 3:0)

Niš. Gledalaca 200. Sudija: Miloš Grujić ( Niš) 7. Strelci: Ikić u 12, 50, Aleksandar STanković u 19, 42, 2, N. Ristić u 47, sTojanović u 81 za OFK Sinđelić, Nedeljković u 78 za Svrljig. Žuti karetoni: V. Petrović, Nedeljković ( Svrljig).

OFK SINĐELIĆ: Stoiljković7 . N. Risatić 7,5, Topalović7, M. Jović7,5, Mršević -, (P. Jovanović 7), Ivečić7, Stojković 9, Ikić 8, Mitić,(V. Stojanović 7,5), D. Stamenković7, Cvetković 7.

SVRLJIG: Jeremić 5,(Stojanović 5), Prvulović 5,5, Mihjalović 5,5, Bojić 5,5, Milosavljević -,(Nedeljković7),  Ljupković 5, Nikolić 5,5, Petrović 5,5, Vasić 5, Ilijić 5, Žikić 5,5.

Igrač utakmice: Aleksandar Stojković

Popularni Niški „orlići“ nastavljaju iz kola u kolo da rešetaju protivničke mreže. Ovog puta za protivnika su imali novajliju u ligi Svrljg , kojeg su kući ispratili sa sedam golova u mreži, a da su realizovali sve prilike rezultat je mogao biti dvocifren. Centralne figure susreta bili su Stojković sa tri i Ikić sa dva pogotka, dok suse po jednom u strelce ipisali N. Ristić i rezervista V. Stojanović.

Gosti jedino što su uspeli za čitav tok sureta to je da postignu počasni pogodak u 78 minutu preko rezerviste Nedeljkovića, što je premalo za neki ozbiljniji rezultat, pogotovu kad su za domaćina imali ovako dobar i uigran sastav, koji će po svoj prilici ove godine ponovo nazad u društvo Srpskoligaša , tamo i gde mu po kvalitetu i pripada mesto.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print