SLOGAŠI DO BODOVA U NADOKNADI VREMENA

ZONA JUG

SLOGA (L)- ALAKINCE 2:1( 1:0)

Leskovac: Gledalaca 200. Sudija: Luka Đokić ( Vranje) 8. Strelci: Stamenković u 42, Jović u 90+5 za Slogu, Petrović u 51 za Alakince. Žuti kartoni: Ristić, Ilić ( Sloga); Manolčev, Milunović, Petrović ( Alakince). Crveni karton: Finilipović u 90 min. za Alakince.

SLOGA: Mitrović-, Ristić 7, Petrović 6, A. Ilić 6,5, S. Ilić 6,5, Jović 7 ( Blagojević-), Cakić 6,5, Stamenković 6,5 (Đorđević-), Jović 6,5, Stamenković 6 (Mišić-), Veličković 6,5.

ALAKINCE: Filipović 7, Đorđević 6, Radojičić 6, Manolčev 6,5, Milutinović 6, Tairović 5 ( Stanojković-), Krstić 6, Petrović 6,5, Stevanović 5, Stojković 5 ( Jović-), Milnković 6.

Igrač utakmice: Vlada Ristić

Pre par prvenstva ljuti protivnici za titulu prvaka Zone jug u kojoj je Sloga bila dominantnija i zasluženo izborila plasman u Srpskoj ligi istok. Ponovo su se posle kraćeg vremena susrela ova dva tima u borbi za bodove, ovog puta u Leskovcu. Ponovo je viđen dobar fudbal a pobednik je odlučen u poslednjim trenutcima utakmice. U samom finišu prvog dela domaći su u 42 minutu prvi došli u voćstvo pogotkom Stamenkovića i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor , jer su i gosti bili tim koji je pokazao kvaitetnu igru  u prvom delu igre.

Već na samom početku drugog dela gosti su u 51 minutu stigli do poravnjanja rezultata pogotkom Petrovića. Od tog trenutka na terenu  se vodila prava prvenstvena borba, domaći su atakovali na gol gostiju koji su se dobro branili ali ipak pravda je zadovoljena jer nisu mogli da odole do kraja od  naleta domaćih napdača, koji su po svaku cenu želeli pobedu u ovom duelu, i uspeli su u tome.

Odluka o pobediku usledila je u nadoknadi vremena kada domaći dolaze do zlata vredne bodove strelac je Jović, koji je svom timu doneo  vrednu pobedu i serija pobede nad gostima iz Alakinca je tim pogotkom nastavljena, u trenutku kada su svi prisutni pomislili da će gosti kući otići sa pola plena. Tako su Slogaši još jednom pokazali da su bolji i kvalitetniji sastav od Alakinčana.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net