JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PUT MEDVEĐI OD BEOGRADA SA ZLATOM NA GRUDIMA

Medveđa: Karate majstor i sportista kakvog nema čitav Jablanički okrug Nikola Mladenović član karate kluba Jablanica peti put je postao prvak države u svojoj kategoriji u borbama do 77 kg svoje težine.

Nikola je odbranio titulu na Državnom prvenstvu ovog vikenda održanog u Beogradu u okviru GKF federacije. Otišo je kao prošlogodišnji prvak i uspeo je da odbrani titulu u izuzezno jakoj konurenciji. Nikola je u borbama do 77 kg ponovo bio nenadmašan sve svoje protivnike je ubedljivo savladao i jasno stavio do znanja koje vladar u toj kategoriji. Protivnik u finalu mu je bio stari poznati“mušterija“ iz Novog Sada  i pobeda je jedan nula još draža što je izvojevana bez izgubljenog poena.

Koristim priliku da se putem naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije javno zahvalim svom treneru Milivoju Zlatkoviću, lokalnoj samoupravi u Medveđi na čelu sa predsednikom Draganom Kulićem , karate klubu Jablanica, Sportskom savezu opštine Medveđa, a nesmem da propustim da se ne zahvalim i dr. Draganu Anđelkoviću direktoru Doma Zdravlja u Medveđi koji mi je pomogao i uložio sav svoj trud da saniram povredu koju sam imao , kako bih mogao da se spremim nesmetano za ovo prvenstvo. Na kraju pozdravljam sve moje drage Medveđane i  moj dolazak u rodno mesto jedva čekam,da zajednički podelimo i proslavimo još jednu u nizu titule prvaka države Srbije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print