PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

FK RADAN – SFK MORAVA (VH) 1:1 (1:1)

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Mladenović ( Bujanovac) 6. Strelci: Dojčinović u 31 za Radan, Miloš Stanković u 38 (KU) za SFK Moravu. Žuti kartoni: Ivanović, Stoiljković, Stojanović, Miloš Stanković ( Radan), Gašić, Milenković Hristić, Aleksić ( SFK Morava). Crveni karton: Vukašin Kitanović u 25min( SFK Morava)

RADAN: Ivanović 7, Stoiljković 7, Cvetković 7, Milošević 7, M. Stojanović 7, Dojčinović 7, V. Stanković 6,5, Perić 6, ( Milan Stanković-), Miloš Stanković 7, Grozdanović 7 ( Stevanović-), Živković 6,5 ( Vojinović 6,5).

SFK MORAVA: Gašić 7, Milenković 7 V. Kitanović 5, Novković 7, Hristić 7, Stajić 6,5, Miloš Stanković 7, Šejić 6 ( Pavlović 6), Aleksić 6,5, Mladenović 6,5.

Igrač utakmice: Dojčinović

Podela na ravne časti u kvalitetnoj fudbalskoj predstavi u kojoj su jedno nedostajali još po koji pogodak. Odlični vremenski uslovi za igru doprineli su da igrači jednog i drugog tima pokažu svoj kvalitet, igralo se na sredini terena sa pojačanim odbranama , zato su i pogotci nedostajali.

Gosti su od 25 minuta igrali sa igračem manje jer je direktan crveni karton zaradio Vukašin Kitanović, zbog udaranja protivničkog igrača, ali su gosti sa igračem manje izdržali da ostanu neporaženi, i došli zasluženo do egal rezultat.

Domaći su u 31 minutu prvi došli u voćstvo pogotkom Dojčinovića kojoj je preciznim udarcem sa nekih dvadesetak metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže nemoćnog Gašića, koji je samo pogledom otpratio let lopte u mrežu.

Samo nekoliko minuta kasnije golman domaćih Ivanović je bio u kontaktu sa igračem gostiju Lazarom Kitanovićem i sudija je taj start okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu. Udrac je izveo iskusni Miloš Stanković i poravnao rezultat, što je i bio ishod prvog dela utakmice.

U drugom delu nije bilo golova, domaći su imali terensku prevlast na terenu ali nisu uspeli da svladaju golmana Gašića i podela na ravne časti je možda naj pravedniji ishod ove utakmice.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net