JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani upalili motore

Meveđa: I pored toga  što je teren prekriven snegom šef struke Zonaša Jablanice iz Medveđe Srđan Kocić juče je izvšio prozivku, potom i održao prvi zvanični trening na terenu prekrivenom snegu, tako su medveđani upali svoje motore za još beričetnije proleće od jeseni.. Prozivci su prisutvovali  13 fudbalera, među kojima su i predsednik kluba Marko Ivanović i sportski direktor Stefan Rajčević.

Prozvci su se i prvom treningu odazvali  Marko Ivanović, Stefan Rajićević, Sekula Janković, Ilija Zarić, Marko Stošić, Miljan Palević, Nikola Filipović, Bojan Mihajlović, Miloš Mitić, David Ibraimović, Marko Kostić, Danilo Jović, kao i novajlije Stefan Perić iz Radana, Slavko Raičević iz OFK Radnički iz Niša, dok su opradano bili odsutni  Ferid Zaimi,Ivan Mitić, Aleksandar Savić, Miroslav Marković.

Kompletan tok priprema biće odrađen na igračištu u Medveđi a u programu su odigravanja i nekoliko kontrolonih utakmica sa Pukovcem, omladincima Radaničkog, GFK Dubočicom i još nekoliko klubova iz okruženja. U toku su pregovori sa nekoliko pojačanja koja će stvoritijoš jaču konurenciju u timu, kako bi se pokušalo da se izbori i sam vrh tabele.

O samom pripremnom peridu šef stuke Srđan Kocić kaže: Želim da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima kao jesenas, ako ne i bolje. Cilj nam je da u svaku utakmcu uđemo sa željom da pobedimo. Radićemo žestoku, privilegija neće biti ni za jednog igrača. Igraće oni najbolji koji kroz pripremni period pokažu najviše i izbore dres prvog tima.

Ni predsednik kluba Marko Ivanović nije ništa bio manje optimistički rapoložen na startu priprema što govore i njegove reči: želim da Vas kao prvi čovek lub asve pozdravim i da vam poželim dobro zdravlje i da povrede budu što manje, kako bismo se svi mi dobro pripremili za prolećni deo prvenstva. Jesen je bila vrlo uspešna što govori i položaj na tabeli. Želja mi je da na proleće igramo još bolje i da dobrim igrama  pokažemo da jesen nije bila slučanost.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print