JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„PLANTAŽERI“ŽELE GORNJI DEO TABELE

Donje Stopanje: Minulu fuidbnalsku sezonu ekipa Plantaže iz Donjeg Stopnja završila je na visokom šestom mestu Zone jug , ostavivši iza sebe takve ekipe kao šro su Radan, Kosanica, Jablanica, Jedinstvo iz Gornjeg Stopnja i tako pokazali da su tim za velika dela u zonskom stepenu takmičenja, Ta pozicija bi bila i možda bolja da nisu bile neke druge okolnosti u toku završnice prevesntva, recimo povrede igrača i slično.

Ovogodišnju takmičarsku sezonu započeli su sa novim šefom stručnog štaba Dejan Stojanović- Peten i sa priprema se krenulo 18 .07.2023 i na prozivci su se odazvali svi igrači na koje klub raćuna, sem onih koji su bili odsutni opravdano zbog radnih obaveza koje imaju, ali su se kasnije i oni priključili tako da smo sada kompletni i svi na okupu.. Pristigla su i pojačanja a to su; Jovica MItić (Čekmin), Stefan Stojanović FK Mladost, Nikola Prokopović i Miloš Ivanović – Radan, Strahinja Ignjatović GFK Duboica.

Po rečima trenera Stojanovića pripreme će se odvijati u tri faze, prvi deo na sticanju fizičke izdržljivosti i spremnosti, drugi deo priprema uigravanje ekipe i treći deo pripremne utakmice pod budnim okom šef a struke Dejana Stojanovića-Petena.Ambicije kluba su da ekipa bude u gornjem delu tabele i da sledeće sezone opet nastavi takmičenje u novoformiranoj Zoni jug koja će tada brojati samo 12 klubova umesto sad 18 ekipa.

Da bi se proverila prva i druga faza pripreme šef struke sa upravom kluba zakazao je i kontrolne utakmice do početka prvenstva koje imaju sledeći raspored: 23.7 : Plantaža- Pčinja, zatim 27,7, Vučje- Plantaža 30.07. Lemind- Plantaža, i generalna utakmica pred počćetak prvenstva datum ćemo naknadno odrediti i igrati sa Radanom u Donjem Stopanju.

O dosadašnjem toku pripšrema šef struke “plantažera” Dejan Stojanović kaže: Uprkos vrućini koja nam je najveći problem mi sve to stojički i igrači i stručni štab podnosimo sa lakoćom, Svesni smo šta nas očekuje u narednom prvenstvu i u njega moramo ući maksimalno pripremljeni. Svi igrači rade maksimalno a igraće oni koji pokažu kroz pripremni period najbolju pripremljenost i odgovornost u igri. Kao šef struke poželo bih im na kraju da ih posluži zdravlje i sreća i svi spremno dočekaom 12 avgust i start prvenstva, kada će svaka utakmica biti kvalifikaciona bio je jasan šef struke Donjostopanjčanja Dejan Stojanović-Peten.

 

Na kraju nama u ime naj čitavijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije ne preostaje ništa drugo nego da FK Plantaži poželimo kao uzornom fudbalskom kolektivu još boljih rezultata u narednoj takmičarskoj godini i da na stranicama našeg portala pišemo sve lepe vesti o ovom klubu. SREĆNO U NAREDNOM PRVENSTVU !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print