JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Startuje takmičenje po grupama

U kategoriji Seniora završeno je takmičenje u nokat fazi. Počinje takmičenje po grupama. Timovima koji su izborli plasman  u takmičenju po grupama  pridružiće se prošlogodišnji finalisti „Vlada Invest“ i „Kladionica Maksbet“. Igraće se po bod sistemu  u dve grupe  svak sa svakim. Potom slede četvrtfinalne, polufinale i finalne utakmice.

A grupu sačinjavaju:“Kladionica  Maksbet“,  „Roki Trans“, „Solidarnost“ . „Krčma kod Marka“ i „ Old Gold“.  B grupa izgleda ovako: „Vlada Invest“, „Anisa Hem“, „Mija – Medveđa“, „Telegra – Forte# i  „Kokoda“.

Poslednjeg dana  Kup takmičenja odigrane sus amo dve utakmice u kategoriji Seniora. Utakmice za ulazak u takmičenje po grupama. Duel između „Old Gold“- „Volim da popijem“   je prekinut,  pošto je  ekipa „ Volim da popijem“ još u prvom delu pri rezultatu 0:0 nezadovoljna suđenjem napustila teren. Tako je ekipa „ Old Gold“ izborila prolaz u takmičenju za bodove službenim rezultaom.  U drugoj utakmci „ Kokoda“ je pobedila (4:0 ) ekipu Nindze iz Među i takođe se plasirali za nastavak takmičenja  po grupama.

Odigrane  su  tri utakmice kod mlađih kategorija:   Ekipa „Mona“ je u kategoriji starijih Pionira visoko porazila J.S.S sa 7:2. Druga utakmica je u kategoriji Petlića Dubočica je nanela pravu katastrofu Jedintsvu pobedom od 10:1. Treća utakmica  odigrana je u kategoriji mlađih Pionira  FK Radan je  takođe visoko porazio ekipu „ Orolvi“ sa 7:1.

Odigrana je i jedna utakmica u kategoriji Vetrana. Sastali su se „Alas –M.S – „ i „Jedinstvo“ iz Bošnjca. Bolji su bili „Alasi“  i pobedili sa 3:1.

REZULTATI SENIORA:

1.     „Old Gold“             –    „ Volim da popijem“ 3:0 (sl)

2.     „Kokoda“                    –      „Nindze iz Među“       4:0

MLAĐE KATEGORIJE

1.     „Mona“     –            „J.S.S“     7:2

2.     „Jedinstvo“ – „Dubočica“     0: 10

3.     FK „Radan“  – „Orlovi“ 7:1

RASPORED UTAKMICA ZA PETAK 06: 07. 2018

17,30:     Stariji Pioniri:       „Mona“        – „Maks –Bet“

18, 15 :   Mlađi Pioniri :   „Alas M.S -2“ – „Maks – Bet“

SENIORI
19,00  :  „Vlada Invest“ –  „Anisa Hem“

20, 00 : Kladionica „ Maks-Bet“  -„Solidarnost“

21,00 : „Mija- Medveđa“   –   „Telegra – Forte“

22,00 : „Roki Trans“         –     „Krčma kod Marka 1 „