JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Mija penalima do završnice

I ovog dana na Vidovdanskom tuniru „Lebane 2018“ viđene su dobre fudbalske predstave. Ljubitelji „petoparca“  imali su prilike  da vide najkvalitetnije utakmice od početka turnira. Odigrano je kao i dosad četri utakmice  u kateogoriji Seniora. Tri od njih su izborile prolaz po grupama, dok će „Kokoda“  iz Bojnika morati da odigra još jednu do finalne grupe i to sa ekipom koja je u prehodnom kolu bila slobodna „Nindže iz Međe“.

Prva utakmica između „Anisa Hem“ i Koperative u duelu dve ekipe iz Bojničke opštine minnimalnim rezuzltatom (3:2)  pripala je ekipi  „Anisa Hem“, koja je bila bolja za  taj jedan pogodak. Druga utakmica odigrane je između ekipe „ Mija- Medveđa“ iz Medveđe i „Panta – Trans“ , koja je u regularnom toku završena bez pobednika (4:4)  pa se pristupilo izvođenju penala. Sva tri pogotka postigli su Medveđani, dok  su  njihov protivnik jednom nije bio precizan. Tako su posle se plasirali u borbi za bodove po grupama.Još jedna utakmica bila je  izuzetno borbena, kvaitetna  i do kraja neizvesna. Ipak za jedan pogodak (6:5) bili su bolji „Telgra-Forte“ od  „Golden Bojs“ i izborili plasman  u bod sistemu.

Četvrta utakmica između „Kokoda“iz Bojnika i „Rosulje- Soker“iz Vlasotinca  bila je najkvalitetnija utakmica od svih dosad odigranihna ovom turniru. Pobedu su potpuno zasluženo ostavrili ekipa „Kokoda“ rezulatom 6:3, naročito dobrom i taktičkom igrom u drugom delu.

U predigri utakmice  Senora odigrane su dve utakmice  u mlađim kategorijama. U duelu starijih Pionira  „ Maks –Bet“ iz Bošnjaca je deklasirao ekipu „J.S.S“  sa 6:2.

Druga je odigrana  u kategoriji Petlića  kojj je završena bez pobednika (2:2) između Jedinstva iz Bošnjaca i  Radana iz Lebana, što je najpravedniji ishod.

REZULTATI SENIORA

1.     Anisa Hem              –      Kooperativa 3:2

2.     Mija- Medveđa      –      Panta – Trans 4:4 ( 3:2 )

3.     Telgra-Forte            –      Golden Bojs    6:5

4.     Kokoda                     –       Rosulja- Soker 6:3

STARIJI PIONIRI

1.     Maks Bet                – J.S.S  6:2

PETLIĆI

1.     FK Jedintsvo – FK Radan    2:2

 

RASPORED UTAKMICA ZA ČETVRTAK – 05.07. 2018

17,45  Stariji Pioniri:  Mona –  J.S.S

18, 40 Petlići: FK Jedinstvo – GFK Dubočica

19, 15 Vetrani: FK Jedintsvo – Alas MS-2

20,10 Mlađi Pioniri : Fk Radan – Orlovi

21;00 Seniori: Old Gold  –  Volim da popijem

22, 00 Seniori : Kokoda   – Nindze iz Međe

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print