JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prvenac Leskovčana na gostovanju

PRVA FUBDALSKA  LIGA SRBIJE

DINAMO-GFK DUBOČICA 1:2 (0:1)

Vranje. Stadion Jumka. Igrano bez pubilike. Sudija: Milan Stefanović( ?)

Strelci: V. Spsić u 69 za Dinamo, Savić u 31, Milić u 90 za GFK Dubočicu. Žuti kartoni: Orlić, Dimitrov, Baždarević (Dinamo), Z. Stanković, Savić, A. Ilić, P. Radić, M. Petrović, Milić(GFK Dubočica).

DINAMO: Orlić 6, Stanojević 6,5, Dimitrov 7, M. Stevanović 6,5, Nedeljković  6 ( Antić-), Jovanović 6 (Balabanović-), Sousa 6,5, Radočaj 6 ( Dolovac-), Spasić 7 (Baždarević -), Jezdović 6, Ilić 6(Ćirković 6).

GFK DUBOČICA: Mladenović 7, Z. Stanković 7, M. Nikolić 6,5, Ivanov 7, M. Stanković 6 ( Kačar-), Savić 7,5, A. Ilić 7, S: Radić 6 ( M. Petrović 6), Onimisi 6,5, Karapandzić 7 ( A. Mitrović-), P. Radić 6,5(Milić 7,5)

Igrač utakmice: Dušan Savić

Prva i zlata vredna pobeda Leskovčana na gostovanju ove jeseni kao člana Prve lige Srbije. Serija bez poraza se nastavlja  i uveličana je vrednom pobedoim na gostovanju u Vranju u duelu sa Dinamom.

Gosti su prvi došli u voćstvo   u 31 minutu igre iz kaznenog udarca kojeg je izveo kapiten Dušan Savić i rutinski savladao golman Orlića, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom poluvremenu  domaći su preko mladog V. Spasića stigli do poravnjanje rezultata, sa nadom da mogu doći do povoljnog rezultata.

I kada su svi na stadionu Jumaka pomislili da će biti podele plena na ravne časti, ipak bodovi i ceo plen su pripali gostima iz Leskovca. Samo što je ušao u igru pre osam minuta rezervista Milić je postigao pogodak    i doneo svom timu zlata vrednu pobedu na gostovanju u Vranju.

Već u narednom kolu  još jedan derbi donjeg dela tabele,  kada u Leskovac dolazi Kraljevačka Sloga i to će biti prilika za nova tri boda i beg ka sredini tabele Leskovčana.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print