JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ALasi” potopljeni u Lebanu

FK RADAN –FK DUNAV 1:0 (0:0)

Lebane: Gledalaca400. Sudija: Miloš Grujičić(Kruševac) 7. Stelac: Mirković u 67 min. Žuti kartoni: Stoiljković, Cvetković, M. Stanković(Radan), Đorđević, Zajić ( Dunav).

RADAN: D: Cakić -, Stoiljković 6,5 ( Đenić-), A.Stamenković 7, Lapčević  7, A. Mitrović 7 ( Cvetković-), Stanković 7, B. Stamneković 7,5, M. Kostić 7, Slavković 7 (Mirković 7 ), Ivanović 6,5, S. Kostić 7.

DUNAV: Pujkić 6, Đorđević 6, Bogdanović 8, Zajić 6,5, Todorović 6, Janković 6 ( Tasić 6), Tacković 6 ( Kicoranović 6), jEzdić 7, Tasić 6,5 ( Stefanović 6), Puljecović 6, Jovanović 6,5.

Igrač utakmice. Bojan Stamenković

Još jedna pobeda „zelenih“ koja ih je trenutno svrstala u grupu timova u gornjem delu tabele, sarelanim šansama da se sadobrim rezultatima nastavi u daljem toku prvenstva.

Već uprvom napadu u prvom minutu koloslana prilika za lapčevića ali je šutirao pored gola i šansa je otišla u nepovrat. U samom finišu prvog dele ponovo je na sceni Lapčević koji je prošao po desnoj strani i idealno uposlio Mitrovića na nekih desetak metara od gola golmana Pujkića ali je traljavo šutirao pored gola .

Tako se na odmor otišlo bez pogodaka, ma da je kvaitet igre bio na nivou ranga takmičenja u pojedinm momentima čak iznad.

U drugom dleu još jedna kolsoalna prilika za brzonogog Lapčevića , ali još lepša intervencija golmana gostuju Pujkića , koji je odličnom intervencijom sprečio siguran pogodak

Svju terenskju inicijativu u drugom delu utakmice krunisali su domaći i jedinim pogotkom na utakmci, kad je pala odluka o pobedniku

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print