JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Komšiski derbi Vlasotinčanima

SRPSKA FUDBALSKA LIGA-ISTOK

FK VLASINA-FK RADAN 2:1(0:0)

Vlasotince: Igrano bez gledalaca. Sudija: Nemanja Mitrović(Prokuplje) 5. Strelci: Nikola Stanković u 60 i 87 minutu za Vlasinu, Smiljković  u 52 za Radan. Žuti kartoni:  N. Stanković, Miljković( Vlasina), Stoiljković, Krtsić, Marinković, Smiljković, Nastić ( Radan).

VLASINA: Stojanović 7, Ilić 6, Đorđević 7, N. Đokić 7, Vlajković 6 ( N. Stanković 7,5), Hristić 7, ( Marković-), Ilić, Šćepanović 7 ( N. Mladenović-), Milošević 6 ( A. Stanković 7), Miljković 6,5, Nikolić6,5.

RADAN: D: Cakić 7, Stoiljković 6,5 ( P: Cakić 6), marko Stanković 6,5, Krtstić 6,5, Marinković 7, Ivanović 6, Dojčinović 7, Smiljković 7, S. Kostić 6,5, Cvetković 6, Nastić6 ( Grozdanović-).

Igrač utakmice: Nikola Stanković

Komšiski derbi u Vlasotincu pripao je domećm sastavu, koji je do pobede došao tek u poslednim minutima igre, ma da je prema prikazanoj igri jednog i drugog tima Radan zaslužio makar podelu na ravne časti. U prvom delu igre nije bilo pogodaka i vodila se bezpoštedna borba za svaki pedalj na terenu.

U drugom delu viđena su sva tri pogotka,  i kvaitet igre je bio na mnogo većem nivou u odnosu na prvi deo  kada nije bilo pogodaka.

Gosti su prvi stigli do voćstvo u  52 minutu pogotkom Smiljkovića,  koji je uspeo da  savlada Stojanovića i dovde svoj tim u voćstvo. Međutim radost Lebančana bila je samo osam minuta jer je rezervista Nikola Stanković uspeo da anulira prednost gostiju svojim prvim pogotkom.

Kada se činilo da je Radan na domaku osvajanja boda u 87 minutu ponovo je na sceni N. Stanković koji svojim drugim pogtkom na utakmici rešava pitanje pobednika u kompiskom derbiju u Vlasotincu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print