JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„Roki Trans“ se ne šali

Utakmicama trećeg dana Vidovdanskog turnira  u Lebanu ljubitelji malog fudbala bili su u prilici da vide dobre utakmice  i dosta pogodaka , kao i predhodna dva dana. Najlepša fudbalska prestava viđena na utakmci Roki Trans- Pandzi Kargo koju su zasluženo dobili ekipa Roki  Trans iz Vlase. Pobeda  od 4:2 je ujedno i plasman u bod sistem za ovu ekipu.

Duel dve ekipe iz Leskovca  između Solidarnost i Hisara   odlučena je kad je reč o pobedniku u drugom delu igre. Pobedila je ekipa Solidarnost sa 4:1, i izborila plasamn u bod sistem. U ostala dva duela Krčma kod Marka  prva ekipa revanšrala se za poraz  drugoj ekipi koju je u prvom kolu pobedila ekipa Prekopćelice. Viđeno je devet pogodaka  rezultat je 6: 3.

Takođe Krčma kod Marka se plasirala po grupama Četvrta utakmica odigrane je između Tarmi Rićmi- Jedinstvo i Old Gold iz Konjina koju su Konjinačni rešili u svoju korist sa 8:3. Ovoj ekipi predstoji još jedna utakmica do grupnog takmičenja. I ove večeri  viđeno je dosta golova. Postignuto je ukupno 31 pogodak u proseku po jednoj utakmci  7, 90 golova.

Odigrane su i dve utakmice u Mlađim kategorijama. U kategoriji  Starijih Pionira ekipa Mone iz Bošnjaca  bila je bolja i sasvim zalsuženo pobedila Kvar tehnologiju sa 3:1. Druga utakmica  u kategoriji Mlađih Pionira odigrane je između Jedinstva iz  Bošnjaca i Alas M.S- 2 koju su  rešli mladi fudbaleri iz Bošnjaca rezultatom 5:2.

REZULTATI SENIORA

1.     Solidranost             –       Hisar        4:1

2.     Pandzi Kargo          –       Roki Trnas 2:4

3.     Krčma kod Marka  – Prekopčelica 6:3

4.     Tarmi Rićmi             –     Old Gold          3:8

MLAĐI PIONIRI

1.     Alas M.S – 2               – Jedinstvo 2:5

 

STARIJI PIONIRI

1.     Kvartehnologija   –    Mona  1:3

RASPORED UTAKMICA ZA  4 jul 2018

 

SENIORI

19,30  Anisa Hem       – Kooperativa

20,30  Mija Medveđa –  Panta Trans

21,30    Telgra Forte     –  Kroacija

22,30    Ko-Ko- Da         – Rosulja- Soker

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print