JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Cilj među prvih pet na tabeli

Ako  se po jutru dan poznaje, fudbaleri  Radana iz Lebana , član Srpske lige- istok po dirigenstkom palicom šefa struke Dragana Momirovića, i njegovih saradnika  ,  već nedelju dana na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Lebanu intezivno rade, pripremajući se za takmičarsku sezonu 2018/19 , koja će po nekim pokazateljima, odnosno klubovima koji će se takmičiti u njoj biti jedna od najjačih u poslednje vreme. Čak je i proširena na 18 klubova, tako da će i broj utakmica biti za dva kola više, u odnsu na dosadašnjoj.

Prozvku koja je obavljena 02 jula prisustovali su svi članovi Uprave kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Stankovićem. Prvi čovek kluba je  poželeo uspešnu sezonu, mnogo bolji rezultata, zdravlje i sreću ne samo fudbalerima već  svima u klubu koji rade. Uprava kluba će se potruditi da stvori maksimalne uslove za  fuksionisanje ,dok je na fudbalerima da dobrim igrama to opravdaju na terenu.

Na jednom od poslednjih treninga posetili smo Fk  Radan i sa šefom struke Draganom Momiroviće specijano za ova potral saznali kako protiču priprema ovog kluba i njihove ambicije u narednom prvenstvu. O tok priprema  Momirović kaže: Sa treninzima , odnosno prozikom smo počeli 02 jaula. Odziv igrača je fenomenalan. Trenutno imamo oko 20 fudbalera na treninzima. Taj broj će biti još veći kada nam pristignu pojačanja, kao i oni koji opravdano  kasne.Cilj nam je da se nađemo među prve pet ekipe na  tabeli. Stručni štab je  sada proširen pored mene i trenera golmana Veljka Mirdzića tu je Milan Nikolić.

Cilj nam je da  ove malde fudbalere, koji su budućnost kluba još više afirmišemo.  Pojedini poput recimo Grozdanovića,Dodića, Stoiljkovića, Denčića  su već igrali za prvi tim.  Poridodačeo i novajlije iz te plejade  Aleksu Ivanovića koji je se vratio iz Moravac –  Orion, kao i Nikolu Stojanovića koji je bio u beogradskom Partizanu. Tako da napravimo uz one isksusne igrače spoj mladosti i isksutva u klubu.  Da tako budemo prepoznatljivi kao klub koji će recimo od 20 igrača imati preko 15 iz svoje sredine, to po meni nema niejdan klub u našem rangu.

Dobili smo takođe i mnogo povrtakom u klub iz Car Konstantina našeg igrača Dimitrije Momčilovića, baš upravo to mesto u timu koje mi je nedsotajalo sa takvim igračem. Odradili smo prvi deo priprema od ponedeljka prelazimo na drugu fazu.  Za nekoliko dana znaćemo i protivnike sa kojim ćemo igrati kontrolne utakmice  do početka prvesntva. Klub je jedino zasad napustio Andreja Dojčinović, koji je izrazio želju da promeni serinu. 

Moram takođe da istaknem da imamo izvanredne uslove za  rad, drugarstvo je na zavidnom nivou među sve fudbalere. Radimo pakleno i tako će biti sve do kraja priprema. Sve to zahvaljujući Upravi kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Stankovićem, kao i lokanoj samoupravi u Lebanu  i njihovom prvom čoveku Ivanu Bogdanoviću, koji su nam stvorili ovakve uslove. Sa optimizmom mogu na kraju da kažem da je milana raditi sa ovakvim igračima i imati saradnju u klubu sa ljudima koji vode Fk Radan, klub sa dugom fudbalskom tradicijom, završio juče vidno raspoložen  Momirović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print