JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOMŠISKI DERBI ČEKMINCIMA

ZONA JUG

ČEKMIN-JEDINSTO (GS) 3:1 ( 2:1)

Čekmin: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Stoiljković (Leskovac 7. Strelci:F. Dinitrijević u 36, Stoiljković u 39, I. Milošević u 82 za Čekmin,Stefan Stefanović u 18min. (JEDINSTVO (GS). Žuti kartoni: Nije Bilo.

ČEKMIN: Jeftić 7, Ivanović 6 ( Stojković 6, Stanisavljević 6 ( D. Ilić-), Milošević 7, F. Dimitrijević 75, M. Cakić 7, St. Mladenović 7, M. Kostić 6 ( Đorđević 6,5), N. Tasić 7, Stoiljković 7,5, L. Tasić 7.

JEDINSTVO(GS): Aleksić 6, Petrović 6, Adzić 6, Nastič 6, Alepijević 6,5, D. Stojanović 6,5, Đorđević 6, Zdravković 6, Kosatić 6,5, D. Stefanović 7, S. Stefanović 7,5.

Igrač utakmice F. Dimitrijević

kOmšiskiderbi zasluženo je pripao domaećm timu, koji je više pokazao želju za pobedu i sa tri pogotka rešio pitanje pobednika. Međutim na početku to tako nije izgledalo , jer već u 18 minutu golgeter lige Stefan Stefanović umako odbrani domaćih i doveo svoj tim u voćstvo. Za samo tri minuta domaći su preokrenuli rezultat u svoju korist i na poluvreme se otišlo sa minimalnoj prednosti domaćina. Najpre je u 36  F. Dimitrijević poravnao rezultat , da bi samo tri minuata kasnije Stoiljković postigo za Čekmince i drugi pogodak.

U drugom delu nezanimljiva fudblska predstava i tek u 82 minutu usledio je konačan rezultat 3:1 za Čekmin a strelac trećeg pogotka za doamće je I. Milošević i tako overio pobedu svog tima sa dva gola razlike.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print