JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

„Petoparac“ za sve ukuse

Vidovdanski turnir u Lebanu pod nazivom „Lebane 2018“ ulazi u samoj završnici. Preostalo je da se odigraju utakmice polufinala i finala u kategoriji  Seniora. Polufinale je na programu u petak (13 jul)  dok finale za nedelju 15 jula.

Odigrane su utakmice  četvrfinala. Posebnog iznenađenja nije bilo. Viđene su po prvi put na ovogodišnjem turniru  sve četiri kvalitetne utakmice.

U prvoj utakmci večeri možda i malo iznenađenje. Međutim po prikazanoj igri, zaslužen plasman u polufinale ekipe „ Anisa Hem“. Oni su bili bolji od ekipe „ Krčma kod Marka“  i zasluženo su pobedili sa 8:5. Druga utakmica duel prošlogodišnjih finalista između „ Sportske kladionice Max- Bet“  i „ Vlada – Invest skuteri“ pripao je ponovo prošlogodišnjem pobedniku ekipi „ S.K. Max-  Bet“ i to sa 1:0 pogotkom našeg repezentativca  Mladena Kocića koji je odlučio pobednika.

Treća utakmica između ekipe „ Solidarnost“ i „ Kokoda“ zašena je pobedom ekipe „ Kokoda“  sa 3:1 pomalo iznenađujuće. Ekipa koja je tek u poslednjem kolu dobila službneim rezultatom „ Mija – Medveđa“  uz to pretpela predhodno tri poraza stigla je do polufinala. Poslednja utakmica između „ Telegra Forte“ i Roki – Trans“ pripala je ekipi  „ Telegra – Forte“ sa 5:1 koja je bila izraziti favorit u ovom duelu.

U predigri četvrtfinalnih utakmica  za Seniore odigrane su i dve utakmice u kategoriji  Starijih Pionira ekipa „ Mona“ je slavila visoku pobedu od  12:3 , dok je 2 Max-  Bet“ bio bolji protiv „Kvartehnologije“ poedom od 6:1.

REZULTATI ČETVRTFINALNIH UTAKMICA ZA SENIORE

1.     „ Krčma kod Marka“               –  „ Anisa Hem“  5:8

2.     „S.K. Max- Bet“- Bošnjace      – „ Vlada invest- skuteri 1:0

3.     „ Solidarnost“                          –   „ Kokoda“             1:3

4.     „ Roki –  Trans“                         –   „ Telegra – Forte  1:5

RASPORED UTAKMICA ZA PETAK 13 jul

18,30 : Mlađi Pioniri:  „Jang – Bojs“     –    „ Max – Bet“

19,20: Mlađi Pioniri: FK“ Jedintsvo“ – FK „Radan“

20, 10: Petlići: FK Radan“ –   Fk „Jedinstvo“

POLUFINALE ZA SENIORE

21, 00: „Kokoda“           –    „ Sportska kladionica Max- Bet“

22,00 :  „ Anisa Hem“    – „ Telegra – Forte

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print