SOĆA PREUZEO BORANE

Bor: FK Bor 1919 pod dirigentskom palicom isusnog i proverenig stručnjaka Bogiše Stoiljkovića sa pripremama za jesenji deo prvenstva u Zona istok počeli su 11 juja na svom stadionu u Boru. Na okupu imaju čak 25 fudbalera . Niko u prelaznom roku bar zasad nije klub napustio, dok su novajlije Damir Ramadani iz  OFK Slatine, Mitar Pejović iz FK Dunav(Golubac), Ivan Stanković iz OFK 019 iz Zjaečara.

Stručni štab na čelu sa šefom struke Bogišom Stoiljkovićem čine još pomoćni treneri Dragan Ivanov,  Marko Terzić-Piksi, dok je Sportski direktor kluba tu uz igrače i stručni štab Dušan Marković bivši igrač FK Bora 1919 i OFK Beograda.

Brigu o klubu vide  Upravni odbor na čelu sa predsednikom Draganom Janoševićem, i članovima uprave kluba Dušan Marković, Ivan Pešić, Nebojša Šijaković, Vlastimir Trujić,Miodrag Kokelić,  Generalni sekretar Marina Bojković, i tehnički sekretar Aleksandar Trifunović,

Fudbaleri Bora dosad su odigrali dve kontrolne utakmice sa OFK Zlot (2:2), i Dunav iz Prahova (1:1) u oba sureta znači nerešena. Već u subotu sledi kontolna utakmica sa nekim Zonašem iz Vojvodine u Donjem Milanovcu gde se nalaze na pripremama,. Zatim sa omladincima Crvene Zvezde na dan rudara u Boru  6  avgusta 2022 godine.

Radimo pod izuzetno dobrim uslovima za rad kaže šef struke Stoiljković i svi igrači podnose treninge sa lakoćom. Ambicije kluba su osvajanje prvog mesta i plasman u Srskoj fudblaksoj ligi istok. Atmosfera u klubu je dobra, svi se dobro slažemo i sve zasad funkcioniše besprekorno.Što je naj bitnije povređenih igrača nema kompetan je igrački pogon, tako da je to ohrabujuće za kompletan stručni štab koji radi samnom i zasad saradnja je na zavidnom nivou  na relaciji igrač stručni štab uprava kluba. Tako da do početka prvenstva 13 avgusta očekujem da će se tim iskristalisati I spremno krenuti u prvnstvo gde smo izneli svoje ambicije

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net