JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DIKSON KONSOLIDUJE BRZOBROĐANE

Brzi Brod: Pod dirigentskom palicom šefa struke Aleksandra-Diksona Jovanovskog u veliko teku pripreme Srpskoligaša ekipe  OFK Brzog Broda na svom terenu uprkos žestokoj vrući. Odigrane su i tri pripremene utakmice, u planu su još nekoliko do početaka priprema.

Specijalno za naš portal trener Jovanovski kaže: Posle 15 dana žestokih priprema odigrali smo i tri kontrolne utakmice sa Palilulcem (5:0), sa OFK Sinđelićem (0:1), i sa povratnikom među Srpskoligaše ekipom sa Bubnja Car Konstantinom (1:1) remizirali.

Pripreme teku po planu i programu prema očekivanju, napravili smo selekciju u okviru našeg budzeta, i akcenat smo bacili na forsiranju u promovisanju mladih igrača. Radi se jedanput dnevno,na našem terenu koji je odlično pripremljen u Brzom Brodu. Uigravomo tim i najviše se radi na taktici

. Imaćemo još nekoliko kontrolnih utakmica i već u sredu ćemo se sastati sa omadincima Radničkog, dok u nedelju sa ekipom Meševa. Zadovoljan sam sa uslovima i zalaganjem svih igrača, samo je potrebno vreme da bi se promenile neke navike i da se igrači prilagode  novom načinu igre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili