JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GOLEDA U GORNJEM STOPANJU

ZONA JUG

JEDINSTVO (GS)-TRNOVAC 8:5 ( 4:4)

Gornje Stopanje: Gledalaca 300. Sudija: Nenad Savić 7 Strelci: Blagojević u 3, 40, Dimitrijvić u 21, 87, Stefan Stefanović u 23, 70, 89 Trajković u 90+3 za Jedinstvo, Ebibi u 14, 19,  Asaani  u Fetahi u 33, , Šačiri u 55 za Trnovac. Žuti kartoni: A. Ristić, Trajković, Blagojević, Stefanović, A. Kostić(Jedintsvo), Junuzi, Šaćiri ( Trnovac).

JEDINSTVO: Aleksić 7, Novović 7, A. Ristić 7, V. Stefanović 7, Marinković 6,5 ( A. Kostić-), Stojanović 7, Dimitrijević 8, ( Sokolović-), Trajković 7,5, Blagojević 8, Dejan Stefanović 7, Strefan Stefanović 9 ( Đorđević-).

TRNOVAC: Šabanai 6, Iseni 6,( Zećiri 6.5) Asani 7, Jufufi 7, Junuzi 7, Kamberi 6, (Bajrami-), Šaćiri 7, Ebibi 8, Fetafi 7, Jahija 6 ( Ramizi 6,5). Tusini 6.

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Divna fudbalska predstava i pored loših vremenskih uslova za igru, koji nisu smetali razigranim igračima jednog i drurgog tima. Kada ti recimo u prvom delu igre vidiš osam pogodaka(4:4), dalio ima lepša fudbalska priča. U drugom ih je bilo još pet, znači utakmica sa 13 pogodaka to je za svaku pohvalu igračima jednog i drugog tima.A publika mora otiči prezadovoljna.

Seriju je otvorio već u 3 minutu Blagojevič i postiže prvi pogodak na utakmici. U 14 minutu gosti stižu preko Ebibu do izjednačenja, a potom pet minuta kasnije su preokrenuli rezultat u svoju korist (1:2). Samo dva minuta kasnije Dimitrijević poravnava rezultat na 2:2. Potom  u  23 minutu Stefan Stefanović dovodi svoj tim u voćstvo od 3:2. Gosti sada stupaju na scenu i u 33 preko Fetahija i dva minuta kasnije preko Asanija preokreću rezultat u svju korist na 3:4.     U 40 minutu Blagojević je stavio tačku na prvo poluvreme (4:4) i zasluženo se otišlo na odmor.

U drugom delu utakmice viđeno je još pet pogodaka , sa još dva gola Stefana Stefanoaavića  u 70, 89 i Trajković u nadoknadi vremena , dok za goste Šaćiri je bio strelac u 55 minutu igre. Još jedna blistava igra kapitene i predsednika kluba Stefana Szefanovića kojo je u proteklih 9 kola postigao čak 22 pogodaka , što je za svaku pohvalu ovog vrsnog golgetera iz Gornjeg Stopanja. Na današnjoj utakmic postigao je tri, što je njegov prosek na svakoj utakmici skoro, retko se desi jedan ili dva u Lebanu ih je bilo čak četiri u mreži Lebančana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print