JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bošnjačani upisali novu “trojku”

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Stevan Filipović ( Jagodina) 7. Strelci: Kostić u 41, Kostadinović u 57, Grujić u 74 za Jedinstvoi, Puljecović u 59 za Dunav. Žutih kartona nije bilo.

JEDINSTVO: Kojić 6,5, Kostić 7, Alekov 6,5, M. Stanković 7, Kostadinović 7, Grujić 7, Mitrović 6 ( Stoiljković 6), Z. Stanković 6,5 ( Petrović 6,5), Marković 6,5, Arsić 7, Stojanović 6 ( Jović -).

DUNAV: Stanimirović 5,5, Živić 6, Čekarević 6, Ristić 5 ( Todorović  6), Stamenković 6,  P. Bogdanović 5,5, Tacković 5,5, Puljecović 7, S. Bogdanović 5 ( Stepanović 6), jezdić 6, jekić 6.

Igrač utakmice: Grujić

U fer i korektnoj igri oba tima,  pobeda je zasluženo pripala domaćinu, koji je imao više od igre, postigao tri pogotka i propustio nekoliko izglednih prilika .  U prvom delu igre viđen je samo jedan pogodak. U 41 mintu Kostić je lobovao istrćalog golmana  gostiju sa nekih 20 metara, lopta je ispod prečke završila u mrežu.

U drugom delu viđena su još tri pogotka od kojih je bio najlepši onaj  u 59 minutu kada je igrač gostiju Puljecović sa velike udaljensoti lobovao golmana Kojića  i lopta je završila u sam gornji desni ugao, tako da ni pokušaj golmana domaćih da spreči pogoidak bio je uzaludan.

Prednost domaćih udvostučio je Kostadinović  samo dva minuta pre toga , uz obilatu pomoć golmana gostuju Stanimirovića, koji je nespretnom intervencijom omogućio igraču doamćih da  se upiše u  strelce. Konačni 3:1 na utakmci usledili su u 74 mintu igre. Rezrvista Petrović je iskosa sa desne strane uputio loptu u srce kazneog prostora gostiju, Grujić je bio njaviši u skoku i preciznim udarcem glavom poslao lotu iza leđa nemoćnog vratara gostuju.

U narednom kolu predstoji novo iskušenje za pulene trenera Srđana Kocića kad gostuju u Mrštanu I predstoji košiski derbi ova dva tima, koja uvek donose dobru fudbalsku predstavu I nezvesnost do samog kraja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili