JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Mala četa ali odabrana

Predvođeni trenerom Bojanom Smiljkovićem Mačevalački klub „ Feniks“ iz Lebana  minulog vikenda bio je  sa svojih četiri člana učesnik Memorijanlog turnira „ Miša Pavićević“  u Leskovcu. Boje kluba branili su Kristina Krsić, Dara Smiljković, Mladen Krstić i Stefan Đokić. Trunir se održao u hali sportova u Leskovcu na kome su učetvovali oko 150 takmičara iz MK „ Dubočica iz Leskovca, MK „ Karika“ iz V ršca, MK „Dušan Silni“ , „ Crvena Zvezda“ i „ Železničar“ iz  Beograda,  MK. Radan iz Lebana.

U izuzetno jakoj konkurenciji takmičarka  MK „ Feniks“ Kristina Krtsić osvojila je  bronzanu medalju, odnsono treće mesto, u kategoriji A ženski mač, što je veliki uspeh ove takmičarke. Medalje su za malo izmakle  i Dari Smiljković i Mladenu Krstić, koji su takođe pokazali svoj raskošni talenat za ovaj vid sporta.

Mogu biti izuzetno zadovoljan da u ovako jakoj konkurenciji smoosvojili  jenu medalju , ma da smo vrlo lako mogli još dve, koje su nam izmakle za malo. Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji su nam pružili svestrano finansisku pomoć. Kristina je još jednom pokazala da je reč o raskošnom talentu, pred kojom je po meni blistava kariejra u ovom sportu ukoliko nastavi da vredno radi kao dosad, rekao je vidno rapoloženi trener Bojan Smiljković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print