JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Realovci pevajući iz komšiluka

Šišince: Gledalaca 300. Sudija: Oliver Stojanović ( Leskovac) 7. Strelci: M. Petrović u 89 min. za Radnik – Sušica, Redzepović u 12, N. Milošević u 57, M. Stamenković u 68 za Reala. Žuti kartoni: Stojanović ( radnik – Sušica), N. Stevanović ( Real). Crveni karton: M. Jovanović u 68 min( Radnik- Sušica)

RADNIK – SUŠICA: Cvetković 6, D. Đorđević 6 ( B. Stojanović-), Stanković 6,( Anđelović -), M. Petrović 7, Stamenković 6 ( G. Stojanović-), M. Stojanović 6, D. Petrović 6, Tasić 6, I. Stojanović 6, Jovanović 6,5, Petrović 6,5.

REAL: Lakičević 7, Stoilković 8 ( Petrović-), Nikolić 7, Janjić 7 ( Mihajlović-), Redzepović 8, N. Stevanović 8, M. Stamenković 7, Milošević 7,5, Živković 7, M. Stevanović 7,5 ( Kocić-), Đorđević 7.

Igrač utakmice: Redzepović

Divna fudbalska predstava u Šišincu, gde su fudbaleri Reala iz D. Jajine u svim elemtima fudbalske igre nadvisili košije i zasluženo ih pobedli na njihovom terenu. Fer i korektna igra oba tima, za razliku od ranijih komšijskih derbija koji su obilovali grubostima. Ovog puta toga nije bilo na ovoj utakmci i sve pohvale akterima, kao i navijačima jednog i drugog tima. Pobeda ekipe iz Donje Jajne koja ih i dalje zadržava na liderskoj poziciji na tabeli u ovom rangu takmičenja.

Već u 12 mintu najbolji pojediunac na utakmici Redzepović iskoristio je kardnalnu grešku odbrane domaćih i pored istrčalog Cvetkovića poslao lotu u nebranjeni deo mreže. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu daleko uzbudljivije i gledaoci su videli još tri pogotka. Najpre je prednost gostiju udvostučio N. Milošević u 57 minutu izvarednim i preciznim udacem sa nekih dvadesetak metara lopta je završila iza leđa golmana Cvetkovića, koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu. Igalo se 68. minut igre, kad je posle odličnog proigravanja svojih saigrača treći pogodak za svoj tim postigao M. Stamenkvić preciznim udarcem glavom.

U poslednjim trenutcima utakmice počasni pogodak za domaće dao iz slobodnog udarca M. Petrović, uz obilatu pomoć golmana Lakićevića lopta je završila u mrežu Reala za konačnih 1:3 za goste, koji su pevajući se vratili iz obižnjeg Šišinca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print