JugSport.net

sportski portal južne Srbije

„ ALASI“ NEDAJU LIDERSKU POZICIJU

ZONA ISTOK

DUNAV – OFK SLATINA 4:2 (2:1)

Prahovo: Gledalaca 200. Sudija: Milan Turanović ( Kladovo),7,  S. Bogdanović u 39,  45, min, Bregovljanović u 81, 83 za Dunav,. N. Nikolić u 45  , Cvetković  u 86 za Slatinu. Žuti kartoni: Mitić, Jakovljević ( Dunav).

DUNAV: Jovanović 7, Mitić 7, Lazarević 7, Radulović 6,5, Rudić 7, Ilić 6,5 ( Kojić 6,5),S.  Bogdanović 8 Jezdić 7,5, Jakovljević 7, Bogoslovski 7 ( B. Ilić 7), Bregovanović 8 (Golubović-).

OFK SLATINA: Marić-( Bazeji 6), Kolarević 6, Marinjesković 7, Cvetković 7, M. Buzej 7, Cvetković 7, antić 7, Jović 6,5, (Ćirtić 6,5), Stamenković 6,5, N. Nikolić 6, Ramadiani 6.

Igrač utakmice Bregovanović

Teže povreda golmana gostiju Marića u 26 minutu po svoj prilici dosta je poremetila redove gostiju iz Slatine, koji je morao kolima hitne pomoći da bude prebačen u blnicu posle sudara sa Mitićem.

Ipak gosti su odolevali napadima domaćih do 39 minuta kada se us trelce po prvi put upisao Bogdanović na dodavanje Jezdića . Do odlaska na odmor u poslednjem minutu prvog dela Bogdanović i drugim gololom  udvostučuje prednost, da bi gosti u istom minutu preko N. Nikolića smanjili na jedan gol zaostatka.

U drugom delu utakmice viđena su još tri pogota, isto ko i u prvom dva za domaće i jedan za goste iz Slatine. Sva tri pogotka pala su u samom finišu utakmice: Najpre bregovanović  za dva tri minuta postiže dva pogotka u  81 i 83 za domaćina, da bi u 86 minutu konačan rezultat postavio   u 86 minutu Cvetković drugim golom za gsote što je ukuapn rezultat 4:2 za Dunav i liderska pozicija se ne ispusta tek  lako.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print