JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Niške studenkinje položile ispit u Bojniku

DRUGA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA-ISTOK

ŽOK PUSTA REKA-ŽOK SUTDENT (N) 0:3

Bojnik:  Igrano u sportskoj hali. Sudiski par: A., Žižić(Leskovac)/ K. Despot (Niš). Rezultat po setovima: 20:25, 12: 25, 20:25.

ŽOK PUSTA REKA: M. Petrović, Stanisavljević, Janković, E. Petrović, Radenović, Rajković, Nenadović, Kostić, Kankaraš.

ŽOK STUDENT:  T.Krstić, Mitrović, Ristić, Cvetković, Stojković, Đorđević, Jovanović, Stojanović, Disić, Stoiljković, A. Krtsić.

Boljom igrom čitavog toka utakmice odbojkašice iz Niša sasvim zasuženo su slavile maksimalnim rezultatom, ma da je primetno da je iskustvo odlučilo pobednika, jer su odbojkašice domaćeg sastava nekako bojažljivo odigrale čitavog toka susreta, što su isksunije gošće znale to da kazne i pobede maksimalnim rezultatom

.

U prvom setu vodila se na početku ujednačena borba za svaki poen. Domaće odbojkašice su imale rezultat u svoju korist 3:1, 6:2  na početku da bi gošće od rezultat 9:9 stalno bile u voćstvo  sa dva do tri poena razlike  da bi u sam finiš ušle sa prednost od pet poena (19:24) i na kraju prvi set rešile u svoju korist rezultatom 20:25.

U drugom setu na početku bilo je  uobičjane na ovoj utakmici dostojnog otpora domaćih odbojkašica  do rezultat 5:5 da bi se ponovo Nišlike odvojile  (5:10, 10:14, 12:22) i na kraju taj drugi set dobile naj ubedljivije rezultatom 12:25  i već tada se videlo pitanje pobednika na ovoj utakmici u Bojniku.

U trećem setu  ponovo na poetku domaće odbojkašice pružaju otpor ali od rezultat 6:10  gošće su te koje kontolišu rezultat i na kraju ponovo trećei set dobijaju identičnim rezultatom kao prvi  sa 20:25.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print