JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI PROMAŠILI 2 BODA KUĆI

Gradski stadion u Pirotu
Igramo bez prisustva publike
sudija: Nikola Đorđević (Aranđelovac) 6
strelci: Đorđijevski 1:0 6min
Ilić 1:1 12min
Kostić Milutinović 2:1 40min
Tasić 2:2 76min
žuti kartoni: Milenković, Adžibaba, Kostić Milutinović, Petrović (FK Radnički), Emeka (FK Budućnost)

FK Radnički Pirot: Ilić 6, Mančić 7, Adžibaba 7 (Milenković-), Tolić 8, Dojkić 8, Đorđevski 7, Kukolj 7 (Jakovljević-), Petrović 7, Milenković 7, Ožegović 7, Kostić Milutinović 7

FK Budućnost Dobanovci: Katić 7, Lučić 6, Markišić 6(Jeličić-), Dobrijević 7, Ilić 6 (Milijašević-), Smiljanić 6, Đorđević 6, Vuković 6 (Emeka 6),Janjić 6, Anđelković 6 (Tasić 7), Ivančević 6
Igrač utakmice: Tolić (FK Radnički)

Radnički iz Pirota je danas bio mnogo bolji tim u svim segmentima fudbalske igre ali ponekad to nije dovoljno da bi se u jednoj ovakvoj utakmici osvojila 3 boda. Piroćanci tako nisu uspeli da potvrde pobedu iz prošlonedeljne utakmice u Kruševcu.
Radnički je poveo golom Đorđievskog u 6 min posle nesporazuma defanzivca i golmana gostiju, slabo vraćenu loptu je Đorđievski lako sproveo u mrežu gostiju. Kako je Radnički poveo, tako je Budućnost izjednačila. Dubinsku loptu je golman Ilić loše procenio, promašio, a napadač gostiju Ilić lako sproveo u praznu mrežu.


Do vodećeg gola domaćina šanse su se ređale pred golom Budućnosti. Tako u 40 min, posle kornera za domaćina, najbolje se na drugu stativu snašao Kostić Milutinović i glavom postigao vodeći gol za domaćina.
Gde je Radnički stao u prvom tu je nastavio u drugom poluvremenu, ređali su se promašaji pred golom gostiju i kako to obično biva, iz drugog udarca na gol, Budućnost je izjednačila. Povratnu loptu je u 76 min rezervista Tasić lako sproveo u mrežu.


I posle toga nisu izostala uzbuđenja pred golom gostiju ali bez uspeha za domaćina. Gosti svakako zadovoljniji odlaze sa danas osvojenim bodom.
U sledećem kolu Radnički već u petak gostuje u Jagodinu gde će imati priliku da vrati izgubljene bodove.