JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MORAVA DUBLJA OD KOSANICE

ZONA JUG

 

SFK MORAVA- OFK KOSANICA 3:2 ( 0:1)

 

Vladičin Han: Gledalaca 150. Sudija: Danilo Spasić ( Leskovac ) 7. Strelci: Miloš Stanković u 57, 80, Mladenović u 59 za SFK Moravu, Simić u 30, N. Jovanović u 82(KU) za OFK Kosanicu. Žuti kartoni: Živković ( Morava), Kocić ( Kosanica).

 

SFK MORAVA: Gašić7, Mladenović 7,5 Milenković- (Živković 7), V. Kitanović, 7,5, L. Kitanović 7,5, Novković7, Stajić 7, Miloš Stanković 8, Šejić 7(Tasić 7), Pavlović 7, Aleksić 7.

 

OFK KOSANICA: Spalović6,5 Mijajlović 6, Vukojičić 6, Lukić 6 , Kocić 6,5, Milivojević 6,5 N. Jovanović6,5 Petrović 6,5 M. Ristić6 (N. Ristić-),Simić6, Dragićević 6.

Igrač utakmice Miloš Stanković

prvi deo utakmice gosti su rešili u svoju korist pogotkom Simić au 30 minutu igre i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu daleko kvalitetnija fudbalska partija viđena su još četiri pogotk aod toga tri u mrežu gostiju iz Kuršumilje i jedan u domaćoj, tako da su gledaoci uživali u pogotke i dobru igru i jednog i drugog tim apo idelnim vremenskim uslovima za igru. Domaći su z samo dva minuta preokrenuli rezultat u svoju korist. Najpre je najbolji pojedninac Miloš Stanković u 57 poravnao rezultat, da bi samo dva minuta kasnije Mladenović u potpunosti preokrenuo rezultat u korist domaćina. U samom finišu utakmice još po jedan pogodak na obe strane najpre je mIloš Stanković u 80 povisio na 3:1 da bi samo dva minuta kasnije N. Jovanović iz kaznenog udarca postavio konačan rezultat na utakmici 3:2 za doaćina.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print