JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Prva radost novajlija iz Gornjeg Stopanja

Gornje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Ljubiša Pavlović ( Lebane) 8. Strelci: Đorđević u 65, Stefan Stefanović u 80 minutu: Žuti kartoni: Veljko Stefanović, Dalibor Stojanović, Dejan Stefanović (Jedinstvo), Dalibor Đokić, Stojković, M. Jovanović ( Budučnost). Crveni karton: M. Kocić u 70 min. (Jedintsvo).

JEDINSTVO: Jevtić 7, Novović 7,5, Miljković 7 ( Dalibor Stojanović -), V. Stefanović 7 ( Alenpijević-), Marković 7, S. Stanković 8, Dejan Stefanović 8, Veljković 7,5, Blagojević 8, Đorđević 7 ( Dimitrijević-), Stefan Stefanović 8.

BUDUĆNOST: Ćirković 6, D. Đokić 6, Marjan Jovanović 6, Kocić 6, Petrović 6 ( Stojković-), Milić 6, Marko Jovanović 6, Pavlović 5,5 ( Mitrović-), Stojković 6,5, Nikolić 5 ( Janković 6).

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Prva radost za Gornjostopanjčanje u duelu sa Budućnosti iz Orašja, koja nije ostavila utisak koji se od ovaj tim očekivao. Nadigrani su u svim elmetima fudbalske igre od novjalije kome je ovo bila prva pobeda kao novom članu Zona- jug. U prvom delu igre nije bilo pogodaka. Igra se uglavnom odvijala na polovini terena, ali je bila zanimljiva i borbena u granicama fer i sportskog ponašanja.

Oba gola domaći su postigli u drugom delu igre. Najpre je u kaznenom prostoru gostiju oboren najbolji pojedinac na utakmici Stefan Stefanović , od strane Milića. Siguran izvođač kazenog udraca bio je kapiten Đorđević, kome je ovo bila oproštajna utakmica pred odlazak na rad u Sloveniji. Konačan rezultat na utakmci kad je prednost udvostučena strelac je Stefan Stefanović, koji se poigrao sa odbranom gostiju i preciznim udracem primorao na kapitulaciju po drugi put na utakmci golmana Ćirkovića.

Od 70 minuta gosti su igrali sa igračem manje, pošto je zbog drugog žutok kartona morao u svlačionici M. Kocić. U samom finišu utakmice kada su gosti krenuli na sve ili ništa istako na golu iskusni vratar Dušan Jevtić sa nekoliko odličnih intervencija, kao i štoperi Marković i Stanković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print