JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

SVETLOST ZASIJALA: Marjanović i Stefanović vodili do pobede

STADION: Prle (Pukovac) SUDIJA: Đorđe Tasić 7 (Leskovac) ŽUTI KARTONI: Jovanović, Marković (FK Svetlost) STRELCI: Marjanović u 3 i 23. minutu, Stefanović u 24, Stojković u 52 i Mitrović u 70 minutu za Svetlost.

FK SVETLOST: Radovanović 7, Ristić 7 (Ilić 7), Jovanović 7, N. Stojković 7,5, Tonić (k) 7, Stamenković 7, Cakić 7 (F. Stojković 7), Marković 7, Marjanović 8, Mitrović 7,5, Stefanović 8.

FK TERNOCI: Fatlim 5,5, Herolind 5,5,  Basri, 5,5 Altin 5,5, Gentrit 5,5, Kadruš 5,5 , Albinot 5,5, Arlind 5,5, Admir 5,5, Gentian 5,5, Leotrim 5,5

IGRAČ UTAKMICE: Dalibor Marjanović (FK Svetlost) 8.

Dalibor Marjanović u jesenjem delu podstigao 8 pogodaka

Ima još baruta u kopačkama Dalibora Šilje Marjanovića. Iako je zagazio u petu deceniju, još uvek ovaj prekaljeni golgeter “teroriše“ protivničke golmane. U prošlom kolu protiv Lugine na gostovanju upisao je 3 a danas protiv Trnovca “samo“ 2 pogotka. Marjanović je načeo današnjeg rivala golom u 3 minutu, a onda u 23 duplirao prednost na asistenciju razigranog Stefanovića. U igri mačke i miša Svetlost je sve vreme dominirala, a na poluvreme otišla je sa rezultatom 3:0 jer je u 24. minutu Stefanović, lucidno matirao golmana gostiju Fatlima.
U drugom delu Svetlost je nastavila u istom ritmu, četvrti gol delo je Nikole Stojkovića dok je konačnih pet nula postavio 18-godišnji Miloš Mitrović, otkrovenje jesenjeg dela u Zoni Jug. Na kraju, zaslužena pobeda Svetlosti, predvođene iskusnim Marjanovićem, za kim će sigurno, kada reši da kopačke okači o klin žaliti u klubu, ali radovati se svi protivnički golmani, jer jedino će “penzija“  zaustaviti golgetersku klasu Dalibora Šilju Marjanovića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print