JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

RAJČE BRUSI BUDUĆE PRVOTIMCE

Medveđa: Pod dirigentskom palicom trenera mlađih kategorija Stefana Rajčevića uz saradnike Davida Ibraimovića i Sheljezena Sahitija mlađe kategorije FK Jablanica iz Medveđe koji broje oko 90 polaznika škole fudbala . Od toga tri selektirane kategorije. Učestvuju na raznim takmičenjima poput Ciciban lige, Seven lige, Mini maksi lige, fudbalski futsal asocijacije, i još mnogobrojnim turnirima . Dečaci igraju i takmiče se skoro čitave godine. Ove godine smo bili učesnici kaže šef škole Satefan Rajčević jednog od najvećeg turnira u Srbiji Vujadin Boškov u Novom Sadu gde smo sa selekcijom 2014 ostvarili zapažene rezultate jer smo ispali tek u četvrtfinalu od domaćina turnira FK Vojvodine

. Zatim smo osvojili Međunarodni turnir u Bošnjacu sa istom selekcijom Imali smo to zadovoljstvo nastavlja Rajčević da igramo protiv jednog od najvećih klubova u Srbiji protiv ekipe Beogradskog FK Partizana na njihovom terenu smo bili gosti. Odigrali smo dve utakmice u jednoj smo pobedili sa 1:0 a drugu izgubili sa 5:4. što je veliki uspeh za našu malu sredinu i klub koji imamo. Osvojili smo treće mesto u Seven ligi jer nam je hvalila jedna pobeda za prvaka . Sve treninge radimo na terenu FK Jablanica i moji dva saardnika takođe ulažu dosta truda i znanja da decu pravilno pre svega vaspitamo da budu pravi ljudi pa teko onda sportisti odnosno fudbaleri.

Imamo takođe i podršku roditelja, a i lokane samouprave koji nam pomažu i nadam s eda za nekoliko godina FK jablanica će imati svoje igrače u sastavu prvog tima, ma da i sad ima nekoliko koji povremeno kucaju na vrata prvog tima. Koristim priliku da ih pohvalim da su na treninzima vredni i poslušni i da vlada drugarstvo među njima , što je ključ uspeha i na turnirima na kojima smose ove godine pojavljivali. Sada je pauza , da se dečaci odmore od napornih treninga i utakmicama i sa nestrpljenjem očekujemo proleće da nastavimo tamo gde smo stali rekao je Rajčević.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print