LEBANČANKE NA TURNIR NA PESKU

Lebane: Pod voćsvom trenera ženskog rukometnog kluba Stefana Trajkovića  Nastasije Stošić učetvovale su rukometašice Radana iz Lebana u Leskovcu na sedmom rukometnom turniru pod nazivom “Turnir na pesku” na kome su učetvovale ekipe ŽFK Topličanina iz Prokuplja, ŽFK Radana iz Lebana i ŽRK Leskovac. Organizovan je na posebnom terenu SC Dubočica .
Bilo je isto toliko ekipa i u kategoriji muškoj. Do vrednih novčanih nagrada stigle su ekipe ŽRK Topličanin iz Prokuplja , drugoplasirana ekipa pod nazivom Leskovac, dok je treće mesto pripalo ŽRK Radan iz Lebana . U konurenciji rukometaša dve prve nagrade pripale su ekipama RK Dubočica 54, treća je bila Mladost iz Niša . Turnir je odigran u organizaciji Sekcije rukometnih sudija i kontrolora Leskovca. , Generalni pokorovitelj turnira je bio grad Leskovac i Kancelarija za mlade a sponzor ugledn afirma DCP Hemigal.


Učešće mojih rukometašica mogu biti zadovoljna , pokazale su da je pred njima dobro rukometno znamje uz naporan i samopregoran rad. Videlo s eda ima potencijala i radićemo na tome da postanemo dobar rukometni sastav sa dosta mladih rukometašica koje su željne dokazivanja rekla je trener Nastasija Stošić .

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net